Καιρός

Κακοκαιρία Γηρυόνης: «Χτυπάει» και τα Δωδεκάνησα - Ποτάμια οι δρόμοι στη Σύμη (εικόνες-βίντεο)

Τα Δωδεκάνησα πλήττει, τις τελευταίες ώρες, η κακοκαιρία, με ισχυρούς ανέμους να «σαρώνουν» τη Ρόδο και η έντονη βροχόπτωση στη Σύμη να έχει μετατρέψει τους δρόμους σε ορμητικούς χειμάρρους.

Συνεχίζει το «σαρωτικό» πέρασμά του ο «Γηρυόνης», με τους ισχυρούς ανέμους και τις έντονες βροχοπτώσεις να προκαλούν προβλήματα στα Δωδεκάνησα.

https://youtu.be/O8SOUNtPogc

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, η ένταση των ανέμων που σε κάποιες περιοχές, ξεπερνούν ακόμη και τα 8 μποφόρ ή και τα 9 μποφόρ, έχει καθηλώσει σκάφη, αλλά και αεροσκάφη.


Τεράστιο δέντρο έσπασε από τον αέρα και έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τη Ρόδο, όπου οι σφοδροί άνεμοι προκάλεσαν την πτώση μεγάλου δέντρου, προκαλώντας περαιτέρω ζημιές.

https://youtu.be/9Mbsqm8uoOs

Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας από το Symi TV βλέπουν και εικόνες από τη Σύμη, που δείχνουν την ένταση των φαινομένων και δρόμους να έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους.

https://www.facebook.com/symitvofficial/videos/2430268450405604/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ