Εκκλησία της Ελλάδος

Όλα όσα είπε ο Αμβρόσιος και κατατρόπωσε τους μηνυτές τους και τους κολαούζους τους!

Παρά τα επεισόδια και το κλίμα τρομοκρατίας η δικαιοσύνη χθες έδωσε ηχηρή απάντηση στην ομοφυλοφιλική κοινότητα και κόντρα σε αυτό που ορίζεται ως political correct αθώωσε τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιο το οποίον κάθισαν στο σκαμνί οι...προοδευτικοί εξαιτίας της φράσης του “φτυστε τους” προς τους ομοφυλόφιλους.

Αν οι μηνυτές του κάνουν παρελάσεις υπερηφάνειας, ο μόνος ο οποίος βγήκε υπερήφανος από την αίθουσα του δικαστηρίου ήταν ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων!

Το κατηγορητήριο λοιπόν αφορούσε ουσιαστικά υποκίνηση μίσους ή βίας με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.

Ο δυναμικός Ιεράρχης όμως δεν μάσησε τα λόγια του...

Καταρχάς εξήγησε πως η περίφημη φράση “φτυστε τους” ήταν δηλωτική της απέχθειας και όχι οποιασδήποτε παρότρυνσης για βία. Της απέχθειας και της αδιαφορίας που πρέπει να δείχνει κανείς προς τα μέλη της κοινότητας αυτής, σύμφωνα με την άποψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιεράρχης κατηγόρησε και την διοικούσα Εκκλησία ότι «πρόδωσε την ορθοδοξία» , αλλά από τα πυρά του δεν γλίτωσαν ούτε οι πολιτικοί ούτε ασφαλώς οι ομοφυλόφιλοι.

Σύμφωνα με παρόντες στη δίκη ειπώθηκε η φράση: «Το φτύστε τους είναι το λιγότερο. Αν είχα όπλο και μπορούσα από το νόμο, θα το χρησιμοποιούσα να τελειώνουμε».

Σε άλλο σημείο διευκρίνισε πως «Όσους μιλούν γι' αγάπη, τους λέω αγαπούληδες», ενώ είπε ακόμη πως : «Αν παρόμοια φρασεολογία χρησιμοποιούσαν οι ναζί, τότε μπράβο»

Η έδρα έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην προσπάθεια να διευκρινιστεί αν το άρθρο του κ. Αμβρόσιου που περιελάμβανε την επίμαχη φράση αφορούσε στους ομοφυλόφιλους ή στους πολιτικούς που ψήφισαν του νόμους που τους ευνοούν, όπως το σύμφωνο συμβίωσης.

Την ενόχληση των μελών της ομοφυλοφιλικής κοινότητας προκάλεσε ο ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης Γιώργος Παπαϊωάννου ο οποίος κατηγορήθηκε από τους μηνυτές του Αμβρόσιου πως προέβαινε σε ομοφοβικά σχόλια εν είδη ερωτήσεων .

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκαν τα εξής:

«Αν σας πω δεσποινίς μου θα θιχτείτε;»

«Το ότι βγήκατε χέρι χέρι με το σύντροφό σας δε σημαίνει ότι προκαλείτε;»

«Αισθάνεστε φυσιολογικός;»

«Το "αφήστε αυτά τα πούστικα" είναι κάτι που λέγεται στην κοινωνία;»

«Ο Φρόυντ λέει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι διεστραμμένοι».

«Δεν ξέρω εάν είναι κύριοι οι κυρίες οι ενάγοντες».

«Δε συμβαδίσει η αξιοπρέπεια με την ομοφυλοφιλία» .

Σε κάθε περίπτωση η δικαίωση του Μητροπολίτη αποτελεί βάλσαμο για την πολιορκημένη από την ανηθικότητα και της καταπάτηση των δικαιωμάτων του πιστού λαού κοινωνία. Τώρα μένει να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο....

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...