Δ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Διατροφή 0

Ένα μπολ πράσινης σαλάτας μειώνει έως και 26% τον κίνδυνο εμφράγματος

Το συμπέρασμα αυτό προέκυψε μετά την αξιολόγηση των περιπτώσεων περισσότερων από 53.000 ανθρώπων, οι οποίοι συμμετείχαν στην Δανική Μελέτη για τη Διατροφή, τον Καρκίνο και την Υγεία, που διήρκεσε συνολικά 23 χρόνια
ΣΧΕΤΙΚΑ
Διατροφή 0

Γιατί τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα παχαίνουν ανεξαρτήτως θερμίδων

Πρωτοποριακή μελέτη σε ανθρώπους διαπίστωσε ότι τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα οδηγούν σε αύξηση βάρους, διαταράσσουν τις ορμόνες και εισάγουν επιβλαβείς ουσίες που συνδέονται με τη μείωση της ποιότητας του σπέρματος
ΣΧΕΤΙΚΑ