Αθλητισμός

Εθνική Ισπανίας: Επιστρέφουν Λεόν και Ερμόσο

Μετά από τρία χρόνια πολιτικής και κοινωνικής αναταραχής γύρω από την ισπανική γυναικεία ομάδα, όλες οι παίκτριες που αρχικά συμμετείχαν στην ομάδα «Las 15», δηλαδή οι 15 που αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν την Εθνική για να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα, επέστρεψαν.

Η Μάπι Λεόν, η τελευταία… διαμαρτυρόμενη στην ομάδα και μια σταθερή αμυντικός της Μπαρτσελόνα, επιστρέφει μετά από τρία χρόνια απουσίας και συγκεκριμένα μετά την ήττα στα προημιτελικά του Euro από την Αγγλία, τον Ιούλιο του 2022.

Η Τζένι Ερμόσο, η οποία δεν είχε κληθεί από τον Οκτώβριο του 2024, επιστρέφει επίσης. Έχοντας μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της πρώην προπονήτριας Μόνσε Τομέ, η Ισπανίδα επωφελείται σαφώς από την άφιξη της Σόνια Μπερμούντεθ τον περασμένο Αύγουστο.

Η νέα προπονήτρια κάλεσε επίσης, για πρώτη φορά, την 17χρονη Κλάρα Σερατόρδι της Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει την Πατρίθια Γκιγιάρο, η οποία υπέστη κάταγμα κόπωσης στο δεξί πόδι.

Οι βασικές παίκτριες παραμένουν ως είχαν, προεξαρχούσης της νικήτριας της Χρυσής Μπάλας, Αϊτάνα Μπονμάτι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...
δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...