Αθλητισμός

Κύπελλο Αγγλίας: Βγήκαν τα «ζευγάρια» για τα ημιτελικά

Ο νικητής του Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο 26 ή την Κυριακή 27 Απριλίου στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, με “φόντο” το μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ.

Από την άλλη πλευρά, έχει “κλειδώσει” το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών του FA Cup, με τις δύο εκπλήξεις της διοργάνωσης, την Κρίσταλ Πάλας και την Άστον Βίλα να “βλέπουν” τελικό στο Κύπελλο Αγγλίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε