Αθλητισμός

Aνεβάζει επίπεδο στην προπονητική του καριέρα o Βασίλης Σπανούλης: Συμφώνησε και αναλαμβάνει τη Μονακό

Έτοιμος να ανεβάσει επίπεδο την προπονητική καριέρα είναι ο Βασίλης Σπανούλης καθώς, όπως γράφουν στην Σερβία, συμφώνησε να αναλάβει την Μονακό που αγωνίζεται στην Euroleague.

Μόλις μία ημέρα αφότου επισημοποιήθηκε ότι οι δρόμοι των Μονεγάσκων και τους Σάσα Ομπράντοβιτς χωρίζουν, η ομάδα του Πριγκιπάτου βρήκε τον επόμενη προπονητή της.  
Το Meridian Sport από την Σερβία γράφει σήμερα ότι όλα έχουν συμφωνηθεί με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι ο νέος τεχνικός της Μονακό. 

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος δεν ασχολήθηκε με σύλλογο από τότε που ανέλαβε την Επίσημη Αγαπημένη, ενώ προηγήθηκε μια πολύ επιτυχημένη πορεία με το Περιστέρι, ειδικά στα ευρωπαϊκά γήπεδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Με αυτόν τον τρόπο ο Σπανούλης επιστρέφει στην Euroleague, την οποία κατέκτησε τρεις φορές - δύο με τον Ολυμπιακό, μία με τον Παναθηναϊκό.

H Μονακό είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα με έντονο ελληνικό στοιχείο καθώς σε αυτή αγωνίζονται ο (πρώην συμπαίκτης του Σπανούλη) Νικ Καλάθης, αλλά και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Επίσης διαθέτει τον περσινό MVP της Euroleague, Μάικ Τζέιμς, αλλά και τους Κορκμάζ, Οκόμπο και Μοτεγιούνας.

Το ρεκόρ της Μονακό στην Euroleague είναι 6-4 και οι Μονεγάσκοι είναι στην 7η θέση της κατάταξης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Αποσυνδέστε αμέσως το Wi-Fi" Τι τρομερό διαπίστωσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά την επίθεση κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων

Ποιες διαπιστώσεις και τρομερά συμπεράσματα αφορούν σαφώς την ελληνική πολεμική μηχανή σε περίπτωση ελληνοτουρκικής...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα έκρηξη σε σιδηροδρομική γραμμή του Βορονέζ προκάλεσε σοβαρές ζημιές -Πεσκόφ: Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με πάταγο στο Κίεβο

Ρώσος Στρατηγός Karakaev: «Ο Oreshnik μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε στην Ευρώπη»- Η Ρωσία είναι έτοιμη. Τα αντίποινα...