Αθλητισμός

Θρήνος στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Τότο Σκιλάτσι

Ένας θρύλος του ποδοσφαίρου της Ιταλίας, ο Τότο Σκιλάτσι, δεν είναι πια εδώ! Μετά από “μάχη” ετών με τον καρκίνο, ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής, πέθανε σε ηλικία 59 ετών.

Ο Τότο Σκιλάτσι είχε υπάρξει ποδοσφαιριστής των Μεσίνα, Γιουβέντους και Ίντερ, αλλά έγραψε ιστορία με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας, όταν και σκόραρε ασταμάτητα στο Μουντιάλ 1990, οδηγώντας την “σκουάντρα ατζούρα” ως πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, μέχρι την τρίτη θέση του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την τελευταία διετία “πάλευε” με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, αλλά νικήθηκε τελικά στα 59 του χρόνια και βύθισε στο πένθος το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

maxhtika-kogreso
Κόσμος 0

Ολική ανατροπή! Νέα έκθεση του Κογκρέσου αποκαλύπτει πόσα μαχητικά έχασε η Ινδία και πόσα το Πακιστάν κατά την διάρκεια του πολέμου τον Μάιο

Ολική ανατροπή στα όσα πιστεύαμε για τις απώλειες μαχητικών της Ινδίας και του Πακιστάν από τον πόλεμο του φετινού Μαΐου