Αθλητισμός

Σάκκαρη: Πέρασε στον τρίτο γύρο στο Wimbledon

Η Αράντσα Ρους δεν αποδείχθηκε υψηλό εμπόδιο για την Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να προκρίνεται με 2-0 σετ – Επόμενη αντίπαλος η Έμα Ραντουκάνου.

Χωρίς να πτοηθεί από τις καιρικές συνθήκες, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ της Αράντσα Ρους και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon. Ο αγώνας καθυστέρησε λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, ενώ υπήρξε και προσωρινή διακοπή για τον ίδιο λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελληνίδα τενίστρια απέδειξε κόντρα στην Ολλανδή πως είναι σε καλή κατάσταση. Έχοντας βλέψεις για να προχωρήσει στο Grand Slam της Αγγλίας. Αυτή μάλιστα ήταν η 6η νίκη σε ισάριθμα ματς με αντίπαλο τη Ρους. Το πρώτο σετ κατακτήθηκε με 7-5, ενώ το δεύτερο ήρθε πιο εύκολα με 6-3.

Επόμενη αντίπαλος για την 28χρονη πρωταθλήτριά της, η Έμα Ραντουκάνου. Πλέον το δέλεαρ είναι μεγάλο για την Σάκκαρη, καθώς αν νικήσει για πρώτη φορά θα περάσει στα προημιτελικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

ΕΚΤΑΚΤΟ-Τουρκο-ισραηλινή εμπλοκή μετά την είσοδο ισραηλινών μαχητικών στο τουρκικό FIR κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν

Οι Τούρκοι είχαν επικοινωνία με τις ΗΠΑ ενώ ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν ξενύχτησε στο κέντρο επιχειρήσεων του...