Αθλητισμός

Ολυμπιακός για τον ημιτελικό με την Άστον Βίλα: «Κανείς να μην πλησιάσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

Ο σύλλογος ξεκαθαρίζει ότι κανείς φίλαθλος χωρίς εισιτήριο δεν μπορεί να προσεγγίσει το «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς και ότι θα υπάρχει έλεγχος ταυτοπροσωπίας στις εισόδους, υπενθυμίζοντας ότι οι παραβάτες κινδυνεύουν, βάσει νόμου, με βαρύ πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, ενώ με κυρώσεις απειλείται και η ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η ομάδα μας βρίσκεται μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της πρόκρισης στον τελικό του UEFA Europa Conference League. Το βράδυ της Πέμπτης (9/5, 22:00) ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Aston Villa στο "σπίτι" μας, για να γράψει Ιστορία.

Σε αυτή την σπουδαία στιγμή, η προστασία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας είναι πάνω από όλα. Γι’ αυτό, όποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο για το παιχνίδι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πλησιάσει το "Γ. Καραϊσκάκης".

Βάσει του νέου νόμου, σε περίπτωση που σε έλεγχο από την Αστυνομία διαπιστωθεί η μη κατοχή ή η κατοχή μη ονομαστικού εισιτηρίου ή εισιτηρίου επί του οποίου το αναγραφόμενο ονοματεπώνυμο είναι διαφορετικό από αυτό του κατόχου του, τότε πέραν της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο, θα επιβληθεί στον κάτοχο του εισιτηρίου βαρύτατο πρόστιμο, ενώ απειλείται με σοβαρότατες ποινές και η ΠΑΕ, που μπορεί να περιλαμβάνουν το κλείσιμο της θύρας όπου συντελέστηκε η παράβαση ή ακόμα και του γηπέδου συνολικά.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:00 και για την είσοδο στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και της πιθανότητας να χαθεί μέρος του αγώνα, πηγαίνουμε νωρίς στο γήπεδο, ώστε με άνεση και χωρίς πίεση να λάβουμε θέση στην κερκίδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ