Αθλητισμός

Ανθυπολοχαγός Πετρούνιας: «Είναι μεγάλη τιμή η ένταξη των ολυμπιονικών στην οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων»

Μετά την ορκωμοσία τους όλοι δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους, ενώ ευχαρίστησαν τον υπουργό Αμυνα, Νίκο Δένδια, για την επίσπευση των διαδικασίων, καθώς όλοι τους έχουν ένα εξασφαλισμένο μέλλον μόλις πέσουν τα φώτα του πρωταθλητισμού.

Ο ανθυπολογαχός Λευτέρης Πετρούνιας, ορκίστηκε υπό το βλέμμα της συζύγου του Βασιλικής Μιλλούση και των παιδιών τους και ανέφερε στα σόσιαλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βαθμός : Ανθυπολοχαγός ! Νιώθω μεγάλη τιμή για την ένταξη των Ολυμπιονικών στην οικογένεια των ενόπλων δυνάμεων ! Είμαστε όλοι χαρούμενοι για την αναγνώριση των κόπων μας !». 

Οι κόρες του μάλιστα γνώρισαν τον υπουργό από κοντά, ενώ… άρπαξαν και το πηλίκιο του πατέρα τους, για να φωτογραφηθούν με αυτό.

Τι δήλωσαν οι υπόλοιποι ολυμπιονίκες

O χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας στο Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος έγραψε για την ορκομωσία: «Με μια αίσθηση βαθιάς τιμής ανακοινώνω σήμερα την ένταξη μου ως Ανθυπολοχαγός στο Πεζικό του Ελληνικού Στρατού. Είναι μεγάλη μου τιμή να συμπεριλαμβάνομαι στην οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων, δίπλα σε αξιοσέβαστους Ολυμπιονίκες και συναδέλφους που μοιράζονται την ίδια αφοσίωση προς την πατρίδα». 

Ο Ολυμπιονίκης του πόλο, Ντίνος Γενηδουνιάς, έγραψε: «Μια μέρα σημαντική, μια μέρα ξεχωριστή. Πλέον και με κάθε επισημότητα Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων». 

Οι Μάριος Καπότσης και Μάνος Ζερδεβάς έκαναν την εξής ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...