Αθλητισμός

Αύξηση των θεατών στα γήπεδα; Τι λέει το Υφυπουργείο Αθλητισμού

Μετά την πλήρη ελευθερία σε χώρους εστίασης και διασκέδασης για εμβολιασμένους, υπάρχουν συζητήσεις για να γίνει κάτι ανάλογο στον αθλητισμό.

Γίνονται συζητήσεις για να αυξηθεί και η παρουσία φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα.

Η πλήρης ελευθερία στους χώρους εστίασης και διασκέδασης είναι εδώ και λίγες μέρες η νέα καθημερινότητα για τους εμβολιασμένους, καθώς μπήκε τέλος στους περιορισμούς.

Παράλληλα, υπάρχει και το τέλος των μίνι lockdown στις «κόκκινες» περιοχές, στις οποίες πλέον δεν θα ισχύουν περιοριστικά μέτρα. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik υπάρχουν συζητήσεις για να αυξηθούν και οι θεατές στα ελληνικά γήπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Πιθανή η αύξηση θεατών στις κερκίδες

Η πιθανότητα χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων στα γήπεδα της Ελλάδας είναι πιο πιθανή από ποτέ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να αποκαλύπτει πως υπάρχουν συζητήσεις για αύξηση των φιλάθλων.

Αυτή τη στιγμή έχει πραγματοποιηθεί, η επιστροφή του κόσμου στους εξέδρες, αποκλειστικά σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό ή τους έχοντες νοσήσει από τον ιό το τελευταίο εξάμηνο, σε ό,τι αφορά τους άνω των 17 ετών και με rapid ή pcr test για τους κάτω των 17 (και self test οι κάτω των 12).

 

«Είμαστε υπέρ για γεμάτα γήπεδα με εμβολιασμένους και πρόσφατα νοσήσαντες»

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα επιτρέπεται η προσέλευση θεατών μέχρι το 80% της χωρητικότητας, αλλά με πλαφόν στα ανοιχτά γήπεδα στους 25.000 θεατές και στα κλειστά στους 8.000 φιλάθλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γίνεται μια συζήτηση για πιθανή αύξηση των θεατών στα γήπεδα και είμαστε υπέρ σε αυτό. Οι έχοντες την ευθύνη θα πρέπει να αποφασίσουν, αφού πρώτα διαβάσουν τα δεδομένα και δώσουν την εισήγηση τους. Είμαστε υπέρ για γεμάτα γήπεδα με εμβολιασμένους και πρόσφατα νοσήσαντες. Όλα αυτά φυσικά με κανόνες και τήρηση των πρωτοκόλλων» ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά την παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 ως τις 24 Οκτωβρίου στο Λουτράκι.

Η μεγαλύτερη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης για το 2021 θα έχει περίπου 750 αθλητές από 50 χώρες, ενώ θα αγωνιστούν και 20 Έλληνες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...