Αθλητισμός
Ενημερώθηκε στις:

Παναθηναϊκός: Μια ''ανάσα'' από την συμφωνία με τον Γιοβάνοβιτς

Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό, με τους Κύπριους να θεωρούν σίγουρη τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα του νέου προπονητή των πράσινων και όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος, ο οποίος δούλεψε για τελευταία φορά στην εθνική ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από την οποία αποχώρησε τον Απρίλιο του 2020, είναι στην Αθήνα και θα έχει νέες επαφές, από κοντά πλέον, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο πλευρές ουσιαστικά συμφωνούν σε όλα, αλλά αν δεν υπάρξουν υπογραφές και ανακοινώσεις δεν μπορεί να θεωρείται τίποτα δεδομένο. Κάτι, πάντως, που δεν δείχνουν να ασπάζονται στην Κύπρο, όπου ξέρουν πολύ καλά τον Γιοβάνοβιτς, με τα ΜΜΕ της χώρας να θεωρούν σίγουρη τη συμφωνία του με τους πράσινους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...