Αθλητισμός

Σοβαρές απειλές σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης Καρυπίδη

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Aρης καταγγέλλει απειλές προς το πρόσωπό του και την οικογένειά του από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε αναμέτρηση των «κιτρίνων».

Μάλιστα, ο κ. Καρυπίδης δημοσιεύει μήνυμα που δέχθηκε, στο οποίο αναφέρεται: «Σε ό,τι σου έχω πει για το τέρμα και τον διαιτητή, σου έλεγα αλήθεια. Τώρα πρόσεχε για τη ζωή σου, θα φας σφαίρες».

Επιπλέον, κάνει λόγο για μεθοδευμένες «επιθέσεις» προς τον ίδιο, πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια, με αφορμή την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας για τα rapid tests.

Βάσει του ρεπορτάζ, πρόκειται για κάτι που συμβαίνει εδώ και 2-3 εβδομάδες και ο ισχυρός άνδρας του Άρη έχει μεταβεί στη ΓΑΔΑ (στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών).

Το νούμερο που φαίνεται στη σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε σήμερα και το οποίο φαίνεται ότι έχει πακιστανική προέλευση, δεν είναι το μοναδικό από το οποίο έρχονται απειλητικά μηνύματα. Δεν μπορεί να εικάσει ο κ. Καρυπίδης από πού προέρχονται. Έχει ζητήσει προστασία, αλλά του την αρνήθηκε η ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση του Θοδωρή Καρυπίδη:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία. Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου. Συνεχείς εκφοβισμοί από "πακιστανικά" τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν έναν και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία. Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα. Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί η ελληνογαλλική συμφωνία είναι κολοσσιαίας σημασίας και αλλάζει το status quo σε Αιγαίο-Αν. Μεσόγειο-Τα "δώρα" των νέων [email protected]

To ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αποκρυπτογραφεί σε πρωτότυπη ανάλυση την σημασία της νέας Ελληνογαλλικής Στρατηγικής Αμυντικής...