Αθλητισμός

Σοφία Μπεκατώρου: Έφτασε στον εισαγγελέα – Καταθέτει για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

Η Σοφία Μπεκατώρου καταθέτει αυτή την ώρα στον εισαγγελέα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε. Θα καταθέσουν και άλλες αθλήτριες σήμερα.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης καταθέτει στον εισαγγελέα αναφορικά με την καταγγελία που έκανε για σεξουαλική κακοποίησή της από παράγοντα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. 


Η Σοφία Μπεκατώρου είναι η πρώτη μάρτυρας στην εισαγγελική έρευνα που άνοιξε αυταπάγγελτα και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και θα μιλήσει μετά την μετά την κατάθεση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η καταγγελία της αθλήτριας αφορά το 1998 και το αδίκημα έχει πλέον παραγραφεί, ωστόσο η έρευνα ενδέχεται να αποτελέσει αφορμή για καταγγελίες για μεταγενέστερα γεγονότα με το ίδιο πρόσωπο που έχει καταγγείλει. Επίσης, θα καταθέσουν σήμερα και άλλες αθλήτριες που έχουν μιλήσει για σεξουαλική κακοποίηση.

Η Σοφία Μπεκατώρου καταθέτει στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, ο οποίος έχει αναλάβει τη διενέργεια της υπόθεσης, ύστερα από εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

https://www.youtube.com/watch?v=1FAC6aqtSf0&feature=emb_logo

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...