Αθλητισμός

Ποδοσφαιριστής του Αμβούργου ανεβαίνει στις κερκίδες και επιτίθεται σε οπαδό της αντίπαλης ομάδας

Δεν γνωρίζουμε τις... διαφορές είχαν, ή αν ευθύνεται η καραντίνα στις εξέδρες ή ακόμα και η γενικότερη πίεση από την πανδημία. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που συνέβη στο ματς του γερμανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στο Αμβούργο και τη Ντιναμό Δρέσδης, ήταν -αν μη τι άλλο- εξαιρετικά σπάνιο. Ποδοσφαιριστής του Αμβούργου ανέβηκε στην εξέδρα και πήγε να πλακώσει στο ξύλο έναν οπαδό της αντίπαλης ομάδας, την ημέρα, μάλιστα, που επέστρεψαν μετά από μήνες οι φίλαθλοι στις κερκίδες των γερμανικών γηπέδων!

Ο Toni Leistner, ο σταρ του Αμβούργου και πρωταγωνιστής του αδιανόητου περιστατικού, έχασε την ψυχραιμία του μετά την ήττα της ομάδας του με 4-1 από τη Ντιναμό Δρέσδης, ομάδα τρίτης κατηγορίας, στο κύπελλο.

Ο Leistner είχε αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Δρέσδης και μάλλον δεν... πήρε ψύχραιμα την καζούρα του οπαδού, ο οποίος δεν φαίνεται να τον συμπαθούσε ιδιαίτερα.

Ο ποδοσφαιριστής του Αμβούργου ανέβηκε στην εξέδρα, έπιασε με τα δύο χέρια από την μπλούζα τον οπαδό, τον έσπρωξε και τον έριξε στα σκαλοπάτια. Άλλοι οπαδοί της Δρέσδης αντέδρασαν και προς στιγμή πήγε να γενικευτεί το επεισόδιο, όμως ο παίκτης αποχώρησε και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Το όλο σκηνικό πάντως κατέγραψε άλλος οπαδός με την κάμερα του κινητού του:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ