Βραβείο καλύτερου παίχτη στο NBA
Αθλητισμός

NBA: Εννιά παίκτες θετικοί στον κορονοϊό - Η ενημέρωση της Λίγκας

Η επανέναρξη του NBA έχει μπει στην τελική ευθεία με το πρώτο τζάμπολ να είναι στις 30 Ιουλίου και σήμερα ανακοινώθηκαν εννιά θετικά κρούσματα του ιού.

Σε δοκιμές που διεξήχθησαν σε 344 παίκτες του NBA μεταξύ 24-29 Ιουνίου, επιπλέον εννέα παίκτες έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η λίγκα.

Επίσης, 25 από τους 351 παίκτες είναι θετικοί από την έναρξη των τεστ στις 23 Ιουνίου. Σε τεστ που έγιναν σε 884 υπαλλήλους από τις 23 έως τις 29 Ιουνίου, οι 10 έχουν προσβληθεί από τον ιό.

«Οποιοσδήποτε παίκτης, προπονητής ή μέλος του προσωπικού μιας ομάδας που έχει δοκιμαστεί θετικά θα παραμείνει σε απομόνωση έως ότου ικανοποιήσει τα πρωτόκολλα δημόσιας υγείας για τη διακοπή της απομόνωσης και έχει εκκαθαριστεί από γιατρό», αναφέρει το NBA.

Υπενθυμίζουμε πως η επανέναρξη της σεζόν στο ασφαλές περιβάλλον του πάρκου Walt Disney World θα στοιχίσει πολύ ακριβά στον οργανισμό και συγκεκριμένα πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ.

Στο κόστος περιλαμβάνεται τα καθημερινά τεστ για τον κορονοϊό, η μεταχείριση και η καραντίνα για τα θετικά κρούσματα, τα γεύματα, η ασφάλεια, οι μεταφορές, η υγειονομική διαχείριση των εγκαταστάσεων, των γυμναστηρίων και των γηπέδων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ