Αθλητισμός

Ντέλε Άλι: Ληστές με μαχαίρια εισέβαλαν και κτύπησαν τον διεθνή Άγγλο

Σκηνές τρόμου έζησε στο σπίτι του ο Ντέλε Άλι τα ξημερώματα της Τετάρτης, με δύο ληστές να εισβάλουν, να τον γρονθοκοπούν και υπό την απειλή μαχαιριού να παίρνουν δεκάδες πολύτιμα αντικείμενα.

Το χειρότερο βράδυ της ζωής του πέρασε ο Ντέλε Άλι, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας και επίθεσης μέσα στο σπίτι του νωρίς την Τετάρτη (13/5, 00:35 ώρα Αγγλίας).

Ο Άγγλος μέσος της Τότεναμ, ο οποίος περνά την καραντίνα μαζί με οικογένεια και φίλους στο Μπαρνέτ του Βόρειου Λονδίνου, είδε δύο άνδρες να εισβάλουν στο χώρο κατοικίας του και λίγο αργότερα να τον γρονθοκοπούν και να τον απειλούν με μαχαίρι με σκοπό να τον ληστέψουν.

Κατά τη διαφυγή τους είχαν ήδη πάρει δεκάδες πολύτιμα αντικείμενα όπως κοσμήματα, ρολόγια, κλπ, με την αστυνομία να ειδοποιείται άμεσα αλλά ακόμη να μην έχει προβεί σε καμία σύλληψη.

Σημειώνεται ότι ο σταρ των Σπερς δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό και πλέον έχει αφήσει την υπόθεση στις Αρχές που συνεχίζουν την έρευνά τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...