Αθλητισμός

Καρεμπέ: “Πολύ μεγαλύτερο το πρότζεκτ της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Μαρινάκη!”

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, δήλωσε πως η Νότιγχαμ Φόρεστ, πρόκειται ίσως και για μεγαλύτερο πρότζεκτ από την ελληνική ΠΑΕ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε για τη δραστηριοποίηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Αγγλία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται ίσως και για μεγαλύτερο πρότζεκτ από την ελληνική ΠΑΕ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πλέον στην κατοχή του τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την ιστορική ομάδα να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Οι στόχοι για αυτή όμως είναι ακόμη μεγαλύτεροι, όπως σημείωσε και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, σε τοπικά μέσα του Νότιγχαμ.

Οι δηλώσεις του Καρεμπέ
«Έχει ένα μεγάλο πρότζεκτ στο μυαλό του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεν μπορώ να σας πω συνολικά. Αλλά ξέρω ότι θέλει να κάνει μεγαλύτερα πράγματα για τη Φόρεστ. Το πρότζεκτ μπορεί να είναι μεγαλύτερο και από αυτό του Ολυμπιακού. Γιατί αυτό; Πρώτον γιατί η Φόρεστ είναι ένα παραδοσιακό κλαμπ, το πιο παλιό στην Αγγλία. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στην Championship σήμερα. Αλλά ο κύριος στόχος είναι να ανέβει στην Premier League.

Γι’ αυτό ο Μαρινάκης προσπαθεί να προσλάβει τους καλύτερους ανθρώπους για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Η Premier League είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική αγορά παγκοσμίως. Όταν μιλάς για μπίζνες και ποδόσφαιρο, όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Εκεί θέλει να δει τη Φόρεστ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ