Αθλητισμός

Ο Σουμάχερ πήγε διακοπές με... ιατρική μάσκα και αποκλειστική νοσοκόμα

Πάνε πέντε χρόνια από το ατύχημα του θρύλου της Formula 1. Ο Σουμάχερ δίνει τον αγώνα του να γυρίσει πίσω. Ωστόσο, ακόμα δεν φαίνεται να τα έχει καταφέρει.

Νέες απορίες γύρω από την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ έρχεται να δημιουργήσει δημοσίευμα που αναφέρει ότι τα Χριστούγεννα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο τύπου «Bell 429 Global Ranger» στη Μαγιόρκα.

Στις 20 Δεκεμβρίου του 2018 ένα ειδικά εξοπλισμένο ελικόπτερο για μεταφορά ασθενών, φέρεται να παρέλαβε τον Μίκαελ Σουμάχερ από την οικία του στο Γκαλντ της Ελβετίας και τον μετέφερε στην οικογενειακή βίλα στο Πορτ ντ’ Αντράτ στη Μαγιόρκα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σουμάχερ παρέμεινε στη Μαγιόρκα για δύο εβδομάδες, περνώντας εκεί όλες τις γιορτές αλλά και τα γενέθλιά του.

Όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Bunte», το κτήμα στη Μαγιόρκα αγοράστηκε από την οικογένεια Σουμάχερ στον Ιούλιο του 2018 ως θέρετρο διακοπών για περίπου 30 εκατ. ευρώ. Εχει ονειρική θέα στη θάλασσα, φοίνικες, κήπο και δύο πισίνες μέσα σε 15.000 τ.μ.

Πάντως, το γεγονός ότι η προσωπική νοσοκόμα του φορούσε ιατρική μάσκα όσο τον περιέθαλπε στην επίσκεψη, αποκαλύπτει ότι ακόμα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για πιθανή μόλυνση του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ