Αθλητισμός

Βασιλειάδης: Δεν είμαστε νταντάδες κακομαθημένων παραγόντων και διαιτητών

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφορικά με τα επεισόδια και τους παράγοντες.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μετά την απόφαση των “ερυθρόλευκων” να μην αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο” του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης κράτησε… αποστάσεις από το θέμα της διαιτησίας, μετά τα όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι δεν είναι δουλειά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να ελέγχει τους διαιτητές.

“Είναι πιο σημαντικά όσα γίνονται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό από όλα αυτά που γίνονται στον επαγγελματικό. Ο ρόλος της ΓΓΑ και του εκάστοτε επικεφαλής υφυπουργού είναι η διασφάλιση των κανόνων και η εξέλιξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Δεν είναι ο ρόλος της να ελέγχει τους διαιτητές για αντικρουόμενα συμφέροντα, αλλά και τσακωμούς κακομαθημένων παραγόντων που πληγώνουν ένα άθλημα που μας έχει κάνει περήφανους.

Εμείς δεν μπορούμε να μπλεχτούμε στη διαιτησία. Θεσπίζουμε τους νόμους”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας (Finn).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ