Αθλητισμός

Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας του Michael Schumacher μία μέρα πριν τα πεντηκοστά του γενέθλια

Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας του Michael Schumacher μία μέρα πριν τα γενέθλιά του. Πέντε χρόνια έχουν περάσει από το θλιβερό ατύχημα.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση των πέντε ετών από τον σοβαρό τραυματισμό του Michael Schumacher και μία ημέρα πριν τα πεντηκοστά του γενέθλια, η οικογένεια του Γερμανού αποφάσισε μετά από πολύ καιρό να μιλήσει προς τους θαυμαστές του μέσω μίας ανακοίνωσης που δημοσιεύτηκε στην προσωπική σελίδα στα social media.

Βέβαια αυτή διατηρεί το γνωστό πέπλο μυστηρίου γύρω από την παρούσα κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, αν και θα λέγαμε πως έρχεται να… κατευνάσει τον όποιο ενθουσιασμό είχαν δημιουργήσει αβάσιμα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών.

Τονίζει όπως την φροντίδα που παρέχεται στον σπουδαίο αυτό οδηγό και επικεντρώνεται στην εφαρμογή «Michael Schumacher» που θα είναι διαθέσιμη από τις 3/1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του Michael ανέφερε:

«Είμαστε χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε αύριο τα πεντηκοστά γενέθλια του Michael μαζί σας και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που θα το κάνουμε μαζί. Ως δώρο για εκείνον, εσάς και εμάς, το Keep Fighting Foundation δημιούργησε ένα ψηφιακό μουσείο. Η επίσημη εφαρμογή «Michael Schumacher» θα είναι διαθέσιμη από αύριο, ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να θυμηθούμε τις επιτυχίες του Michael. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση με αυτή.

Ο Michael μπορεί να είναι περήφανος για όσα έχει πετύχει, το ίδιο είμαστε κι εμείς! Γι’ αυτό θυμόμαστε τις επιτυχίες του με την έκθεση της Προσωπικής Συλλογής του στην Κολωνία, δημοσιεύουμε αναμνήσεις στα social media και συνεχίζουμε το φιλανθρωπικό του έργο μέσω του Keep Fighting Foundation. Θέλουμε να θυμόμαστε και να γιορτάζουμε τις νίκες του, τα ρεκόρ του, τον ενθουσιασμό του.

Μπορείτε να είστε σίγουροι πως είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια και πως κάνουμε οτιδήποτε είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουμε. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας για το γεγονός ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Michael, διατηρώντας, όπως πάντα, την ιδιωτικότητα που επιθυμούσε για ευαίσθητα ζητήματα, όπως αυτό της υγείας. Την ίδια ώρα, σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλία σας και σας ευχόμαστε χαρούμενο και γεμάτο υγεία 2019».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ