Αθλητισμός

Σοκαριστική δήλωση Κούγια: «Υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος ο Τζήλος»

Ο Αλέξης Κούγιας για την δολοφονική επίθεση στον Θανάση Τζήλο

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την εκπροσώπηση του Θανάση Τζήλου, υποστηρίζει πως ο διεθνής διαιτητής κινδυνεύει να μείνει ακόμα και παράλυτος, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας σε ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης μετά την επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής, Θανάσης Τζήλος ανέφερε:

«Έχω αναλάβει την υπόθεση του Τζήλου. Είχα ένα δικαστήριο στη Λάρισα σήμερα και μου έστειλε μήνυμα ο Πρόεδρος της ομάδας πως βρίσκεται στο Νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένος ο κ. Τζήλος. Διέκοψα την δίκη και πήγα στην κλινική. Ήταν στο ακτινολογικό τμήμα, για να κάνει μια σοβαρή εξέταση. Είναι πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, αλλά η μεγάλη ζημιά είναι στο γόνατο. Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος. Ο Τζήλος είναι καταπληκτικός επιστήμονας, πολιτικός μηχανικός. Ήταν άτυχος και έπεσε στην παράγκα μια δεκαετία, δεν γινόταν διαιτητής Σούπερ Λιγκ. Είναι ευγενικός άνθρωπος, και ο ίδιος και εγώ πιστεύουμε πως λόγω του ποδοσφαίρου συνέβη αυτό που συνέβη».

Επειτα πρόσθεσε: «Έκανε μια κακή διαιτησία στο παιχνίδι Ξάνθη - Ολυμπιακός. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και αυτό που συνέβη είναι τραγικό».

Για το θέμα της χορηγίας του πρωταθλήματος, ανέφερε: «Αυτό το έλυσε σε πέντε λεπτά ο Σαββίδης. Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτά λέγονται μόνο από έμενα. Μιλήσαμε και για τα όνειρα που έχει για την Βόρεια Ελλάδα. Είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος».

Για την ΑΕΛ, υπογράμμισε: «Έχω μπλέξει εδώ με κάποιας ανθρώπους σαν τον κύριο Πηλαδάκη που πήρε μια γη δωρεάν. Η οποία έχει αξία 20 εκατομμύρια ευρώ. Και επειδή εγώ είμαι γνώστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου και έρχομαι σε επαφή με όλους αυτούς τους επιχειρηματίες. Έχω την άποψη μου και την διατυπώνω και αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτά που λέω. Ο Πηλαδάκης έχει πάρει δάνεια 129 εκατομμύρια χωρίς καμία εγγύηση. Μέχρι να πάω στο καινούργιο γήπεδο της Λάρισας δεν ξέρω εάν πλήρωνε ο κύριος Πηλαδάκης. Εγώ ξέρω ότι έχω πληρώσει μέχρι τώρα ένα εκατομμύριο ευρώ και μου έχει μείνει ένα μικρό υπόλοιπο. Όλα αυτά τα χρήματα τα έχω πληρώσει από τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κάποιος αυτό. Δεν μπορώ να πληρώσω και για το γήπεδο. Για αυτό ζήτησα συγνώμη από τον κόσμο. Δεν είναι δικιά μου ιδιοκτησία. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ξέρω ότι τα παιδιά ταλαιπωρούνται. Όταν πάμε σε αλλά γήπεδα παίζουμε ωραία μπάλα και σε δύσκολες έδρες όπως στην Ξάνθη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ