Αθλητισμός

Σκάει «βόμβα» στην ΑΕΚ: Τελειώνουν Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από τον Παναιτωλικό με 2-1, στο Αγρίνιο, καθώς με απόφαση της διοίκησης οι Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος αποτελούν πλέον «ξένο σώμα».

Ειδικότερα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με τον Άγιαξ, αποκάλυψε πως σε συνεννόηση με τη διοίκηση της «Ένωσης» ελήφθησαν ορισμένες αποφάσεις και προανήγγειλε αλλαγές. Οι αποφάσεις έχουν να κάνουν με τους τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ, όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά διότι δεν συμφώνησαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του.

Τα όσα είπε ο Μελισσανίδης στα Σπάτα την Κυριακή, αλλά και όσα πρόσθεσε ο Ουζουνίδης την Δευτέρα δείχνουν πως οι τρεις παίκτες δεν υπολογίζονται και θα είναι εκτός αποστολής για το ματς με τον Αγιαξ. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ κατονόμασε τους Μπακασέτα, Σιμόες, Λαμπρόπουλο λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει.

Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν». Σε αυτήν την ατάκα ήρθαν να προστεθούν αυτές του Μαρίνου Ουζουνίδη ο οποίος ουσιαστικά έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα... τέλους στους τρεις ποδοσφαιριστές. «Από τη στιγμή που είχαν γίνει συζητήσεις και δεν υπήρχε συμφωνία αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε κάποιες ενέργειες.

Από τη στιγμή που αποφασίστηκε κάτι τέτοιο, θα φανούν και στο γήπεδο και οι αλλαγές. Βέβαια θα πρέπει να αναλάβουμε και το όποιο κόστος των αποφάσεων. Αλλά αυτές οι αποφάσεις έπρεπε να παρθούν», τόνισε μεταξύ άλλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ