Αρχείο

"Βόμβα" από τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών: "20.000 εξτρεμιστές μπαίνουν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες" - Τρομερή αποκάλυψη από το Κρεμλίνο

Σημαντική προειδοποίηση έρχεται από την υπηρεσία πληροφοριών της Ρωσίας, η οποία κάνει λόγο για για τουλάχιστον 20.000 ακραίους ισλαμιστές που διεισδύουν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες.

Η Ευρωπαϊκή ασφάλεια είναι πλήρως εκτεθειμένη και αυτό έχει αποδειχτεί από τις πολύνεκρες επιθέσεις των τελευταίων χρόνων στο όνομα του Ισλάμ. Η Ευρώπη δεν είναι έτοιμη για μια νέα κρίση αυτού του τύπου και οι τρομοκράτες το γνωρίζουν καλά αυτό.

Οι πληροφορίες που μοιράζεται η υπηρεσία του Κρεμλίνου πρέπει να αποτελέσουν θεμέλιο μιας νέα στρατηγικής για την προστασία των ευρωπαϊκών χωρών και πολιτών, απέναντι στην εκ νέου αυξανόμενη ισλαμιστική απειλή.

Περίπου 20 χιλιάδες εξτρεμιστές διεισδύουν στην Ευρώπη με την κάλυψη των προσφύγων. Αυτό ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο του ГРУ (Κύριου Οργανισμού Πληροφοριών) του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας, στρατηγό Σεργκέι Κοβαλέφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ταυτοποίηση των εξτρεμιστών στις συνοριακές διαβάσεις καθίσταται δύσκολη εξαιτίας του γεγονότος ότι πολλοί μετανάστες δηλώνουν απώλεια των εγγράφων ταυτότητας.

Τόνισε ότι πολλοί ριζοσπάστες προσπαθούν να δημιουργήσουν ομάδες μεταξύ των μεταναστών σε μια αναζήτηση μελών για εξτρεμιστικές και τρομοκρατικές πράξεις.

Ο Κοβαλέφ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο αυξανόμενος αριθμός μεταναστών στην Ευρώπη δημιουργεί σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Οι μετανάστες από αφρικανικές χώρες διαπράττουν σοβαρά αδικήματα και ασχολούνται κυρίως με την πορνεία, το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων καθώς και την πώληση ανθρώπων στη δουλεία, πρόσθεσε.

Τον Ιούνιο του 2018, ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε ότι χωρίς τους μετανάστες μια γηράσκουσα ευρωπαϊκή κοινωνία περιμένει έναν «μεγάλο δημογραφικό χειμώνα». Σημείωσε ότι η Ευρώπη θα καταστεί άδεια εάν δεν αποδεχθεί τους μετανάστες.

Η κρίση της μετανάστευσης στην Ευρώπη ξέσπασε το 2015.

Ορισμένες χώρες τάχθηκαν υπέρ του περιορισμού της ροής των μεταναστών και στη θέσπιση ποσοστώσεων για τον αριθμό τους.

Ταυτόχρονα, η Γερμανία προσπάθησε να αποδεχθεί το μέγιστο αριθμό προσφύγων για ενδυνάμωση του εργατικού της δυναμικού, έτσι μέσα σε ένα χρόνο δέχθηκε πάνω από 1,5 εκατομμύρια μετανάστες στη χώρα.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, το 2017, η Ιταλία έλαβε τον μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών που έφθασαν δια θαλάσσης- περισσότεροι από 119 χιλιάδες άτομα από την Αφρική.

https://www.youtube.com/watch?v=Xcbq-oWNruI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Zvezda - Ρώσοι αλεξιπτωτιστές καθάρισαν ισχυρό ουκρανικό οχυρό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σαν Βιντεοπαιχνίδι: Ρώσοι κομάντος «καθάρισαν» πάνοπλο ουκρανικό οχυρό (Βίντεο)-Ανατινάχθηκε ΤΟΜΠ γεμάτο Ουκρανούς στρατιώτες (Βίντεο)

Δύο εντυπωσιακά πλήγματα προκάλεσε ο ρωσικός στρατός στις ουκρανικές δυνάμεις, με τον απολογισμό για το Κίεβο να είναι...
TOS-1A Solntsepek
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αμείωτη βαρβαρότητα στην Ουκρανία! Ρωσικά θερμοβαρικά «έλιωσαν» Ουκρανούς στρατιώτες μέσα σε λίγα λεπτά-Κανείς δεν επιβίωσε! (Βίντεο)

Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ αυτήν την φορά, ρωσικά συστήματα εκτόξευσης θερμοβαρικών βλημάτων τύπου TOS-1A Solntsepek...