Αρχείο

Επιχείρηση μαμούθ της Ρωσίας: Σκοτώθηκαν 35.000 τρομοκράτες στη Συρία - Αναπτύχθηκαν οι Τσετσένοι του Ρ.Καντίροφ στο Χαλέπι - Βαθαίνει η ρωσική εμπλοκή (εικόνες, βίντεο)


Aναπτύχθηκαν οι Τσετσένοι του Ρ.Καντίροφ στο Χαλέπι, προκειμένου να βοηθήσουν στην διατήρηση της τάξης στους δρόμους της απελευθερωμένης πόλης και των χωριών. Σήμερα εμφανίστηκαν οι πρώτες εικόνες από αυτούς από το πεδίο. Συνολικά όπως ανακοινώθηκε από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας από την έναρξη των ρωσικών επιχειρήσεων έχουν σκοτωθεί 35.000 τρομοκράτες, έχουν πραγματοποιηθεί 71.000 αεροπορικές επιδρομές, έχουν καταστραφεί 725 στρατόπεδα εκπαίδευσης, 405 εργοστάσια, 1.500 μονάδες οπλισμού και 204 στρατιωτικοί διοικητές των τρομοκρατών.

Οι Σύροι άμαχοι είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία των Ρώσων, όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες.

Πρόκειται για Ρώσους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατιώτες που προέρχονται από την Τσετσενία.

Tαυτόχρονα, ναρκαλιευτές του ρωσικού στρατού έχουν σαρώσει και απενεργοποιήσει νάρκες από έκταση 9.660 στρεμμάτων στο Χαλέπι της Συρίας, από τις αρχές Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Τα συνεργεία ναρκαλιευτών του ρωσικού στρατού απομάκρυναν νάρκες από δρόμους μήκους 350 χιλιομέτρων, αλλά κι από περισσότερα από 2.100 κτίρια.

Στα κτίρια αυτά, που είναι πλέον “καθαρά” από τις νάρκες, συμπεριλαμβάνονται σχολεία, τζαμιά, νοσοκομεία, νηπιαγωγεία, αλλά και σταθμοί παραγωγής ενέργειας.

Κατά τις επιχειρήσεις εντοπισμού κι εξουδετέρωσης ναρκών, “αδρανοποιήθηκαν περίπου 14.700 νάρκες, συμπεριλαμβανομένων κι 6.700 εκρηκτικών μηχανισμών,” σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Πόλη της Ρωσίας θα πρέπει να θεωρείται η Συρία πλέον.

Η ανθρωπιστική βοήθεια που προσφέρει η Ρωσία είναι εξαιρετικά σημαντική αλλά φυσικά η Δύση δεν μιλάει ούτε προσφέρει βοήθεια...

4csm_ruska_vojska_sinhua_f7c82feebc3https://www.youtube.com/watch?v=iD5xpyraGPw

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Kατάρρευση Ερντογάν: Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους ισλαμιστές της Συρίας - Τον προειδοποιούν με προσάρτηση της Αλεξανδρέττας

Όμηρος στα ίδια τα “βρώμικα” σχέδια του φαίνεται ότι είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τους τζιχαντιστές στην Βόρεια...