Αρχείο

ΣΟΚ: ο 77χρονος που βοήθησε την Κοξ πέθανε το 2013…διαβάστε πως και αν τη βοήθησε…(βίντεο)

Χτυπήσαμε πάλι μια νέα φλέβα «χρυσού»…αυτή τη φορά σας έχουμε αποδείξεις γαι την απάτη του θανάτου της ευρωβουλευτή Τζο Κόξ που δεν έχει πεθάνει αλλά κάνει διακοπές σε κάποιο τροπικό νησί στην Καραιβική!!!

Ο Βερνάρδος Κενυ (Bernard-Kenny) ηλικίας 77 ετών συνταξιούχος… σύμφωνα με μαρτυρίες θα είχε βοηθήσει την Κόξ όταν πυροβολήθηκε στην βιβλιοθήκη από τον Τόμας Μαερ… φαίνεται ότι είχε αποβιώσει το 2013!!! Αυτό προκύπτει από μια αναφορά στην εφημερίδα Yorkshire Evening Post. Τώρα πως γίνεται ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να βρεθεί την στιγμή της δολοφονίας της Κοξ και να την βοηθήσει;;;

Ο μύθος του συνταξιούχου ήρωα της Κοξ είναι άλλη μια Σιωνιστική απάτη όπως όλες οι ειδήσεις της Σιών!!!

Ποιος ήταν τώρα ο Bernard Kenny; Ο νεκρός θα ήταν σύμφωνα με τα μέντια της απάτης ένας πρώην ανθρακωρύχος ο οποίος βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση και κολυμπούσε κάθε μέρα. Αλλά ας δούμε τον νοητικό προγραμματισμό γιατί Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ήταν ήδη ήρωας!
Επειδή το 1973 είχε εμπλακεί σε μια επιχείρηση διάσωσης στο Lofthouse ανθρακωρυχείο στο Δυτικό Yorkshire στην Αγγλία.

Ο Kenny μετά την ηρωική πράξη του και προσπάθεια να σώσει την Τζο Κοξ, τραυματίστηκε και τον μετέφεραν σε νοσοκομείο στο Leeds. Φυσικά η αλήθεια είναι διαφορετική ο Bernard Kenny έχει ήδη πεθάνει στις 21 Ιανουαρίου 2013.

Εδώ πιο κάτω η ανακοίνωση θανάτου του
bernard-kenny-jo-cox
Πράγματι ο Kenny θα ήταν στα 77, με την προϋπόθεση ότι κάποιο άλλο άτομο με το ίδιο όνομα και την ίδια ημερομηνία γενεθλίων να έχει βοηθήσει στην υποτιθέμενη δολοφονία της Ευρωβουλευτή Κοξ. Για να το κάνουμε ακόμη πιο ενδιαφέρον… σκεφτείτε πόσο πιθανό είναι το γεγονός ότι κάποιος με το ίδιο όνομα και την ίδια ηλικία, να είναι και από την ίδια περιοχή;

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nkYH92hKK8s]

Σε αυτήν την πραγματικότητα ζούμε αγαπητοί αναγνώστες….

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ