Κόσμος

Ισπανία: Νέες συλλήψεις για στημένα παιχνίδια - Ανάμεσά τους ο Ραούλ Μπράβο και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ

Νέες συλλήψεις πραγματοποίησαν οι Ισπανικές αρχές, μετά από έρευνα που γίνεται για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Φαίνεται πως εμπλέκεται και ο Ραούλ Μπράβο, αλλά και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ινίγο Λόπεθ.

Στην επιχείρηση με την ονομασία «Oikos» πραγματοποιήθηκαν νέες συλλήψεις σήμερα και συγκεκριμένα 9 ατόμων. Αυτή ήταν η δεύτερη φάση της επιχείρησης και στα άτομα που συνελήφθησαν βρίσκονται ποδοσφαιριστές, προπονητές και πρόεδροι.

Ο λόγος για τον 29χρονο αμυντικό της Σαραγόσα Πίτσου Ατιένθα, τον 39χρονο προπονητή Αρίτς Λόπεθ Γκαράι, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στην Τενερίφη, ο πρώην πρόεδρος της Ουέσκα Αγκουστίν Λασαόσα και ο πρώην οικονομικός διευθυντής της ίδιας ομάδας Κάρλος Λαγκούνα και ο πρώην επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Χουάν Κάρλος Γκαλίνδο.

Ο ποδοσφαιριστής Ινίγκο Λόπεθ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ κρατείται εκ νέου καθώς συνελήφθη σήμερα μαζί με τον μάνατζέρ του Ροδρίγο Φερνάντεθ. Υπενθυμίζουμε πως ο Ινίγκο Λόπεθ, ο Ραούλ Μπράβο και ο Αράντα είχαν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση από τον περασμένο Μάιο.

Οι Μπράβο και Αράντα που θεωρούνται οι εγκέφαλοι της οργάνωσης κλήθηκαν να ξανά καταθέσουν μετά το «άνοιγμα» των τηλεφωνικών τους αρχείων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ