Τεχνολογία

Πανικός στον κόσμο του gaming: Έπεσε «μαύρο» στο Fortnite (βίντεο)

Πανικός επικράτησε χθες μεταξύ εκατομμυρίων gamers, καθώς το δημοφιλέστερο online παιχνίδι, Fortnite, έριξε «μαύρο» κατά την ολοκλήρωση της 10ης σεζόν του.

Το εντυπωσιακό φινάλε, παρά τα «παράπονα» των χρηστών του διαδικτύου, συνέβη μετά την εμφάνιση ενός αστεροειδή, ο οποίος κατέστρεψε το νησί όπου αγωνίζονται οι παίκτες.

Όσοι ήταν συνδεδεμένοι εκείνη τη στιγμή, είδαν μία βροχή μετεωριτών, τον χάρτη του παιχνιδιού να σβήνει και αμέσως μετά, στην οθόνη εμφανίστηκε μία μαύρη τρύπα.

https://youtu.be/jevGurBI-Lg

Μάλιστα, στους επίσημους λογαριασμούς του παιχνιδιού στα social media, λίγο πριν το τέλος είχε ανέβει μία ανάρτηση που έγραφε «αυτό είναι το τέλος».

https://www.facebook.com/FortniteGame/photos/a.220071048070227/2846914892052483/?type=3&theater

Ωστόσο, λίγο κοινοποιήθηκε ένα live streaming -το οποίο συνεχίζεται ακόμη- με το απόλυτο σκοτάδι που είδαν όσοι παίκτες ήταν συνδεδεμένοι.

https://www.facebook.com/FortniteGame/videos/922358688150701/

Πάντως, όσο οι χρήστες περιμένουν την 11η σεζόν -που σύμφωνα με το cnet.com αναμένεται-, μπορούν να παίξουν ένα mini-game που ενσωμάτωσε η εταιρεία Epic Games.

https://youtu.be/B9Ulb3IC8hI

Για να αποκτήσετε πρόσβαση θα πρέπει να προχωρήσετε σε συγκεκριμένους συνδυασμούς, αναλόγως με την κονσόλα που διαθέτετε:

Windows PC
Αν παίζετε με ποντίκι και πληκτρολόγιο, τότε πατήστε κατά σειρά: ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → Enter
PlayStation 4
Από το τηλεχειριστήριο DualShock 4 πατήστε ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → O X και μετά το κουμπί Options
Xbox One
Από το τηλεχειριστήριο πατήστε ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A και έπειτα το κουμπί Menu
Nintendo Switch
Είτε χρησιμοποιείτε τα Joy-Cons, είτε το τηλεχειριστήριο Pro, η αλληλουχία είναι ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → A B και έπειτα το κουμπί +

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ