Κόσμος

Τους... βάρεσε στο κρανίο ο σεισμός! Ισλαμιστές κατηγορούν τις γυναίκες για την ισχυρή δόνηση στην Κωνσταντινούπολη

Τα έχουν χαμένα οι Τούρκοι, ειδικά μετά τον σεισμό στην Κωνσταντινούπολη. Με αφορμή την χθεσινή ισχυρή δόνηση οι Ισλαμιστές κατηγορούν τις γυναίκες!

Οι Ισλαμιστές χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης στην Τουρκία προκάλεσαν έκπληξη την Πέμπτη όταν κατηγόρησαν γι τον σεισμό μεγέθους 5,8 τις γυναίκες που «συμπεριφέρονται χωρίς επιφυλάξεις».

Οι ισλαμιστές έκαναν τις γυναίκες αποδιοπομπαίους τράγους για τον τρόμο που έζησαν, λέγοντας ότι προκάλεσαν τον σεισμό με το να μην ντύνονται μαζεμένα, με το να οδηγούν τους άνδρες σε παραστρατήματα, να καταστρέφουν την αγνότητα τους και να διαδίδουν την μοιχεία στην κοινωνία.

Ένας χρήστης κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ερμήνευσε τον σεισμό ως ένα σημάδι από τον Θεό προειδοποιώντας την Τουρκία να ακυρώσει μια Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και της οικιακής βίας, που ονομάστηκε Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης.
Η σύμβαση, την οποία η Τουρκία ήταν η πρώτη χώρα που επικύρωσε το 2012, βρίσκεται εδώ και χρόνια υπό την κρίση των Τούρκων Ισλαμιστών, που λένε ότι ενισχύει ομάδες LGBT + και βλάπτει το θεσμό της οικογένειας.

Σαν να μην έφταναν οι φραστικές επιθέσεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακούστηκαν περιστατικά που ακόμη και στο δρόμο μετά τον σεισμό Ισλαμιστές μισογύνηδες επιτέθηκαν σε γυναίκες λέγοντας πως «οι σεισμοί συμβαίνουν εξαιτίας αυτών».
Μια άλλη γυναίκα, που φορούσε ένα κοντό πουκάμισο, τραυματίστηκε από έναν άνδρα. Είπε ότι ο τρόμος ήταν προειδοποίηση από τον Θεό.

Ενώ πολλοί κατηγόρησαν τις γυναίκες για τον σεισμό, ο Fatih Tezcan, μια εξέχουσα προσωπικότητα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης υπέρ του Erdoğan, το πήγε σε άλλο επίπεδο και κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες για τον τρόμο της Πέμπτης.

Οι γυναίκες έγιναν επίσης αποδιοπομπαίοι τράγοι μετά από ένα μεγάλο σεισμό που έπληξε την Κωνσταντινούπολη το 1999.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...