Κοινωνία

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη -Τι θα ισχύει για την Παρασκευή

«Κουτσή» θα είναι η τρέχουσα εβδομάδα για τους μαθητές, καθώς στα σχολεία θα πραγματοποιηθούν μαθήματα μόλις τρεις -από τις πέντε- ημέρες.

Το πρώτο «εμπόδιο» για τη λειτουργία των σχολείων είναι η μεγάλη απεργία που έχει προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη, στην οποία συμμετέχουν δεκάδες ομοσπονδίες και σωματεία εργαζομένων.

Στην απεργιακή κινητοποίηση, ύστερα από κάλεσμα των ομοσπονδιών, θα συμμετέχουν και οι εκπαιδευτικοί με συνέπεια όλα τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά.

Χωρίς μαθήματα στα σχολεία και την Παρασκευή

Στα σχολεία δεν θα γίνουν μαθήματα ούτε την προσεχή Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, καθώς το υπουργείο Παιδείας έχει προγραμματίσει αθλητικές δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας αποφάσισε να εναρμονίσει την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 η οποία θα εορταστεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Η εκδήλωση για τους μαθητές των σχολείων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών και συγκεκριμένα στον περιβάλλοντα χώρο της Αγοράς και του Τείχους των Εθνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ