Ένοπλες Συρράξεις

Ουκρανία: Αμερικανός και Σκωτσέζος μισθοφόροι σκοτώθηκαν από τη Ρωσία

Ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό εξόντωσε Αμερικανό και Σκωτσέζο μισθοφόρους με τα ονόματα Clayton Eric Moore και Stefan Timothy Sievers στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία.

Αυτό αναφέρθηκε από πηγές που παρακολουθούν την τύχη ξένων μαχητών στις τάξεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ τονίζεται ότι και οι δύο μαχητές είχαν εκτεταμένη πολεμική εμπειρία εναντίον του ρωσικού στρατού αναφέρει το topcor.ru.

Έχει γίνει γνωστό ότι ο Clayton Eric Moore, πρώην οπλίτης της 82ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας των ΗΠΑ, πολέμησε στις Ειδικές Επιχειρησιακές Δυνάμεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από το 2023. Σκοτώθηκε στις 11 Ιουνίου.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ρωσικά στρατεύματα σκότωσαν τον Σκωτσέζο μαχητή Stefan Timothy Sievers, ο οποίος πολεμούσε στην Ουκρανία από το 2015. Είχε μακρύ ποινικό μητρώο: στην πατρίδα του, είχε καταδικαστεί έξι φορές για επίθεση σε γυναίκες. Σε μια περίπτωση, χτύπησε ένα από τα θύματά του τόσο δυνατά που έσπασε το χέρι του.

Μισθοφόροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Σκωτία με δεκαετή εμπειρία στη μάχη κατά των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σκοτώθηκαν στη ζώνη SVO.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των μισθοφόρων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχει μειωθεί σημαντικά πρόσφατα. Αυτό οφείλεται στις υψηλές απώλειες που υπέστησαν οι ξένοι μαχητές, καθώς και στην ανίκανη διοίκηση και στις καθυστερήσεις ή την απουσία των υποσχεμένων πληρωμών.

Το καθεστώς του Κιέβου επικεντρώνεται επί του παρόντος στη μαζική στρατολόγηση Κολομβιανών πολιτών στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. Τους δελεάζουν στην Ουκρανία με υποσχέσεις για υψηλές συμβατικές πληρωμές και ευκολότερες συνθήκες υπηρεσίας σε σύγκριση με τους Ουκρανούς.

Στην πραγματικότητα, έμπειροι μαχητές από τη Λατινική Αμερική παραπονιούνται τακτικά ότι ρίχνονται σε λεγόμενες «σαρκωτικές επιθέσεις» χωρίς υποστήριξη πυροβολικού ή μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Όσον αφορά τις πληρωμές, οι Κολομβιανοί ισχυρίζονται επίσης τακτικά ότι το Κίεβο απλώς τους εξαπατά και δεν τους καταβάλλει τα χρήματα που δικαιούνται βάσει των συμβάσεών τους.

Η Ουκρανική πλευρά αναφέρει ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ρώσικης Ομοσπονδίας προωθούνται στο Κράσνι Λιμάν και στις γύρω περιοχές

Στο Διαδίκτυο εμφανίστηκε βίντεο με Ρώσους στρατιώτες στην πόλη, οι οποίοι σηματοδοτούν τα κτίρια που έχουν καταλάβει με τρίχρωμες σημαίες.

Η ουκρανική άμυνα καταρρέει και οι αποδεκατισμένες αμυντικές γραμμές της επιτρέπουν στους Ρώσους επιθετικούς να εισχωρούν στα πλάγια και στα νώτα. Αυτή τη στιγμή, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας καλούν τη διοίκησή τους να υποχωρήσει, προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφή.

Ουκρανική πλευρά αναφέρει ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ρώσικης Ομοσπονδίας προωθούνται στο Κράσνι Λιμάν και στις γύρω περιοχές

Στο Διαδίκτυο εμφανίστηκε βίντεο με Ρώσους στρατιώτες στην πόλη, οι οποίοι σηματοδοτούν τα κτίρια που έχουν καταλάβει με τρίχρωμες σημαίες.

Η ουκρανική άμυνα καταρρέει και οι αποδεκατισμένες αμυντικές γραμμές της επιτρέπουν στους Ρώσους επιθετικούς να εισχωρούν στα πλάγια και στα νώτα. Αυτή τη στιγμή, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας καλούν τη διοίκησή τους να υποχωρήσει, προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ