Κόσμος

Η Bilderberg κατακτάει την Ισπανία – Πως η είσοδος της ακροδεξιάς στην Βουλή φέρνει την “ανίερη συμμαχία”

Την άποψη πως τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών στην Ισπανία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε μια συμμαχία των μοσχοαναθρεμένων παιδιών της περιβόητης Λέσχης Μπιλντερμπεγκ εκφράζει η ειδική ερευνήτρια της Λέσχης συγγραφέας Cristina Martín Jiménez.

“Το παιδία της bilderberg σαρώνει στις εκλογές και θα είναι ο επόμενος πρόεδρος στην Ισπανία. Ο άλλος υποψήφιος της bilderberg βελτιώνει τα προηγούμενα αποτελέσματα του με έναν ορατό τρόπο. Και το vox (ακροδεξιά) ήρθε, είδε, αλλά δεν νίκησε τις προσδοκίες” ήταν το σχόλιο της ερευνήτριας, η οποία αναλύει και την επόμενη μέρα σε μόλιες λίγες γραμμές:

"Με τον ριβέρα όχι" φώναξε στον Σάντσεζ χθες το βράδυ το πλήθος. Και, παρ ' όλα αυτά και παρότι συνέβη στην προεκλογική εκστρατεία, οι δύο νεαροί της bilderberg θα έρθουν σε μια συμφωνία και η Ισπανία θα είναι πιο κοντά από ποτέ στην ομοσπονδιακή Ισπανία που υποστηρίζουν οι αφέντες του κόσμου”.

Μάλιστα η Μαρτίν Χιμένεθ υποστηρίζει πως η είσοδος της ακροδεξιάς στο κοινοβούλιο θα αποτελέσει το τέλειο άλλοθι για τα “παιδιά της Μπιλντερμπεργκ” οι οποίοι -κατά την άποψή της-θα ισχυριστούν πως “πρέπει να κάνουμε μια θυσία για την ενότητα της Ισπανίας, θα συμβιβαστούμε για να προστατεύσουμε την Ισπανία από τους εθνικιστές"

Χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, ανακήρυξε τη νίκη του κόμματός του στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές, καθώς το Σοσιαλιστικό Κόμμα (PSOE) θα διαθέτει μεν τις περισσότερες έδρες στην επόμενη ισπανική εθνική αντιπροσωπεία, αλλά δεν εξασφαλίζει την απαιτούμενη πλειοψηφία των εδρών, ενώ το ακροδεξιό κόμμα Vox μπαίνει στην ισπανική Βουλή για πρώτη φορά μετά το τέλος της δικτατορίας του Φράνκο!

Το φιλελεύθερο κόμμα Πολίτες είναι τρίτο με περίπου 15,86%. Ηγέτης των Φιλελεύθερων Ciudadanos, είναι το άλλο καλό παιδί της Μπιλντερμπεργκ ο Άλμπερτ Ριβέρα. Ο Αλμπέρτ Ριβέρα , πρόεδρος του πολιτικού κόμματος Πολίτες-Κόμμα των Πολιτών έχει εκλεγεί τρεις φορές βουλευτής στο Καταλανικό Κοινοβούλιο και μία φορά στο αντίστοιχο ισπανικό. Ιδεολογικά θεωρείται φιλελεύθερος, ευρωπαϊστής και πολέμιος του καταλανικού εθνικισμού

Ο Σάντσεθ, λοιπόν, που ανέλαβε την εξουσία τον Ιούνιο, αφού ανέτρεψε τον συντηρητικό Μαριάνο Ραχόι υποβάλλοντας πρόταση μομφής, θα χρειαστεί να σχηματίσει μια άβολη συμμαχία για να παραμείνει πρωθυπουργός και η ερευνήτρια πιστεύει πως είναι μεθοδευμένο αυτή η συμμαχία να είναι με τους πολίτες του Ριβέρα, που όμως έκανε εκστρατεία παίρνοντας όρκο να «εκδιώξει τον Σάντσεθ από την εξουσία», διότι «συνθηκολόγησε» με τους καταλανούς αυτονομιστές. Μαζί, Σοσιαλιστές και Ciudadanos ξεπερνούν με ευκολία τον απαιτούμενο αριθμό των εδρών που απαιτούνται για την πλειοψηφία (180).

Οπότε τι κι αν οι υποστηρικτές του Πέδρο Σάντσεθ φώναζαν ρυθμικά «όχι με τον Ριβέρα» χθες το βράδυ....

Αν αποφάσιζε ο λαός...

https://www.youtube.com/watch?v=Kfo8B9AcTxo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3kuPpUZx8XA_ibCQn4XJN5giu7V2R5Tx8xoWJgHwxuPYLKkooG8077_Vs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...