Έντονη κινητικότητα από μυστικές υπηρεσίες – Προς «ανάφλεξη» τα Βαλκάνια – Εκδίδουν διαβατήρια της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς»

Δημοσίευση: 4 Φεβρουαρίου 2019, 10:13 μμ | Ανανέωση: Φεβρουάριος 4, 2019 στις 11:47 μμ

Προς ανάφλεξη οδηγούνται τα Βαλκάνια με τις Αλβανικές διεκδικήσεις να αυξάνονται μέρα με τη μέρα, υπό τη «χορηγία», βέβαια, του τουρκικού κράτους. Οι Αλβανοτσάμηδες «γέννησαν» μια νέα χώρα από το πουθενά, τη «Δημοκρατία της Τσαμουριάς».


Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα αυτό, υποδεικνύουν πως τουρκικές και αλβανικές μυστικές υπηρεσίες λειτουργούν πυρετωδώς, για να δημιουργήσουν ένα νέο καθεστώς στη Βαλκανική Χερσόνησο.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, η Τουρκία εκτελεί ένα σχέδιο επέκτασης στα Βαλκάνια, με μαζική οικονομική «εισβολή» σε Μαυροβούνιο, Κόσοβο, Αλβανία και Σκόπια, ενώ, όπως όλα δείχνουν, ενορχηστρώνει τη δημιουργία ενός νέου ψευδοκράτους.

Τρομερό σχέδιο άλωσης των Βαλκανίων, συμπεριλαμβανομένης βέβαια και της Ελλάδος, αφορά η στρατηγική μαζικών αγορών γης και επιχειρήσεων, από Τούρκους επιχειρηματίες στο Μαυροβούνιο σύμφωνα με σερβικές δημοσιογραφικές πηγές, κάτι το οποίο οφείλει να μας ανησυχήσει.

Άλλη μια χώρα, αυτή τη φορά η «Δημοκρατία της Τσαμουριάς», έχει προκύψει στα Βαλκάνια και μάλιστα εκδίδει και… διπλωματικά διαβατήρια!


Οι Αλβανοτσάμηδες του Φεστίμ Λατό που έχουν ‘δημιουργήσει’ τη λεγόμενη «Δημοκρατία της Τσαμουριάς»-«Republika e Çamëricë» και ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της, Φεστίμ Λατό, υπογράφει σωρηδόν διπλωματικά διαβατήρια στα μέλη της ανύπαρκτης κυβέρνησής του.

Σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο πρόεδρος των Αλβανοτσάμηδων αυτών, που οι άλλοι Αλβανοτσάμηδες της Αλβανίας τον χαρακτηρίζουν ως «μαϊμού Πρόεδρο» κατοικεί στην Ολλανδία και έχει τρία παιδιά από Τουρκάλα γυναίκα, γεγονός που αποδεικνύει τις ισχυρές σχέσεις του με τον τουρκικό παράγοντα…

Δείτε τις φωτογραφίες: