Κόσμος

Θρήνος στη Βραζιλία: 10 ανήλικοι νεκροί από φωτιά σε ακαδημία της Φλαμένγκο (εικόνες)

Ανείπωτη τραγωδία στη Βραζιλία με τουλάχιστον 10 νεκρούς, οι οποίοι πιθανολογείται ότι όλοι είναι ανήλικοι, ηλικίας 14-17 ετών, από πυρκαγιά που ξέσπασε στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο.

Το κέντρο βρίσκεται δυτικά του Ρίο ντε Τζανέιρο και σύμφωνα με το πυροσβεστικό τμήμα της πόλης έχουν χαθεί 10 ζωές. Η κλήση για βοήθεια έγινε στις 05:17 και η έκθεση αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν άλλα τρία άτομα σε σοβαρή κατάσταση. Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την τηλεόραση Globo , η ακριβής τοποθεσία της πυρκαγιάς ήταν σε ένα παλιό τμήμα του Nido del Urubu, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τις ακαδημίες του ποδοσφαιρικού συλλόγου Φλαμένγκο. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα θύματα, αλλά η Πυροσβεστική δήλωσε μέσω τοπικού ραδιοφώνου ότι υπήρχαν αγόρια ηλικίας 14-17 ετών στο χώρο, τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά.

 

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίτσιους, που προέρχεται από τις ακαδημίες της «Φλα» πόσταρε σχετικά: «Τι θλιβερά είδηση, ας προσευχηθούμε για όλους, να είστε όλοι δυνατοί».

dy36_-fxgaa4ulb.jpg
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...