Εσωτερική Ασφάλεια

Διαστάσεις παίρνει το θέμα με τον «αλβανικό αετό»: Σε κεντρικά δελτία ειδήσεων η αποκάλυψη του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ - Αλβανοί: «Σκότωσε & κανέναν Έλληνα»!


Σάλος έχει δημιουργηθεί με την αποκάλυψη του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, καθώς το site μας είναι το πρώτο ΜΜΕ που έφερε στο φως της δημοσιότητας την φωτογραφία με τον στρατιώτη που σχημάτισε τον Αλβανικό αετό στα Ελληνοτουρκικά σύνορα.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ STAR

Πληθαίνουν οι προκλήσεις Αλβανών εθνικιστών κατά της χώρας μας.Τις τελευταίες ώρες, οι φωτογραφίες τους με το αλυτρωτικό σήμα του αλβανικού αετού έχουν πλημμυρίσει τα social media.

Ντυμένος στα χακί του ελληνικού στρατού και με το ημιαυτόματο , ο νεαρός , προφανώς αλβανικής καταγωγής , σχηματίζει με τα χέρια του το αλυτρωτικό σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας και ανεβάζει τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και - όπως υποστηρίζει με ανάρτηση του - βρίσκεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα

«Σας χαιρετώ από τα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας .Υπηρετούμε σε άλλο κράτος αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε τις ρίζες μας».

Αλβανοί εθνικιστές τον χειροκροτούν για την πράξη του και δεν χάνουν την ευκαιρία να χύσουν δηλητήριο.

Η φωτογραφία είναι άραγε αληθινή ή είναι μια ακόμη στημένη προκλητική ενέργεια; Σε κάθε περίπτωση κάνει το γύρο σε μεγάλα αλβανικά sites όπως είναι το JETA ESHT QEF .Ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων εξηγεί στην Άννα Σανοζίδου, που στοχεύουν τέτοιες κινήσεις.

«Δεν είναι τυχαίο να κάνει σύμβολο που έχουν συνδεθεί με φανατισμό. Είναι μια πρόκληση που δεν μπορούμε να την αποδεχθούμε διότι συνδέεται με διεκδικήσεις των αλβανών ακόμη και μέχρι τη Θεσπρωτία», λέει ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνων Βατραχανθρώπων.

Κοσσοβάροι στρατιώτες προκαλούν την Ελλάδα

Πλέον οι αλβανοί επιδιώκουν την πρόκληση όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Κοσσοβάροι στρατιώτες, σε συνέδριο στην Ιορδανία, να ενώνουν αλυτρωτικά τα δάχτυλα τους. Πάλι μπλέκουν την Ελλάδα .Η φωτογραφία έχει γίνει viral σε αλβανικά site μεγάλης εμβέλειας.

Η γνωστή Αλβανίδα τραγουδίστρια Έρα Ιστρέφι κάνει το εθνικιστικό σύμβολο μπροστά σε ελληνικό μνημείο

Στο παιχνίδι του μεγαλοϊδεατισμού και διάσημοι αλβανοί καλλιτέχνες. Η γνωστη τραγουδίστρια Έρα Ιστρεφι ανήρτησε πριν λίγες ώρες φωτογραφία από το Σούνιο με τη "Μεγάλη Αλβανία" να πρωταγωνιστεί.

Ο αλβανικός αετός είναι ένα σύμβολο που μαθαίνουν να το κάνουν από το σχολείο. Στη χθεσινή σχολική γιορτή σχολείου στην Αυλώνα, γιόρταζαν την εθνική επέτειο της Αλβανίας. Παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών σχηματίζουν με τα χέρια τον αλβανικό αετό.

Οι αλβανικές αρχές καλούν τους Βορειοηπειρώτες για ανάκριση έναν έναν

Η θηλιά της προπαγάνδας των ακραίων Αλβανών σφίγγει γύρω από το λαιμό των Βορειοηπειρωτών .Με αφορμή την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα , οι κάτοικοι των χωριών περνούν σχεδόν ένας ένας από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στο Φιέρι, για ανάκριση.

Βέβαια το δελτίο δεν αποκάλυψε την πηγή από όπου βρήκε το θέμα, όμως εμείς είμαστε υπερήφανοι που αναδείξαμε το θέμα. Μάλιστα πολλοί Αλβανοί, έφθασαν στο σημείο να σχολιάσουν κάτω από την φωτογραφία το εξής: «Σκότωσε και κανέναν Έλληνα»

Δείτε το βίντεο:

 ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΧΘΕΣ

Η φωτογραφία έχει δημοσιευθεί σε Αλβανικά ΜΜΕ αλλά και στο Facebook. Όπως αναφέρουν οι Αλβανοί, ο εικονιζόμενος υπηρετεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και έστειλε την εικόνα στα Αλβανικά Media, λόγω της εθνικής εορτής για την απελευθέρωση της Αλβανίας.

Η 28η Νοεμβρίου 1912 είναι γνωστή στην Αλβανία και ως “Ήμερα της Σημαίας” και γιορτάζεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη λαμπρότητα από όλους τους Αλβανούς ανά την υφήλιο.

Η εικόνα είναι καθαρή και δεν φαίνεται να υπάρχει photoshop. Πρόκειται για μία ενέργεια, που έρχεται να προστεθεί στις τελευταίες προκλήσεις των Αλβανών μετά την δολοφονία Κατσίφα.

Ελπίζουμε να γίνει άμεσα έρευνα και να διελευκανθεί η υπόθεση άμεσα. Δεν πρέπει να επιτρέπονται τέτοιες ενέργειες εντός του ΕΣ.

Δείτε εικόνα:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ