Κοινωνία

Άγγιζε τα γεννητικά του όργανα και φιλούσε τον 8χρονο - Σοκάρει η καταγγελία για τον 55χρονο γυμναστή στην Ηγουμενίτσα

Αποτροπιασμό και οργή έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας η αποκάλυψη ότι οι Αρχές διερευνούν μια σοβαρή καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ενός 8χρονου παιδιού από τον 55χρονο προπονητή του.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από δύο εβδομάδες η μητέρα του αγοριού, με καταγωγή από τη Ρωσία, πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας για να καταγγείλει τον 55χρονο Έλληνα γυμναστή, που προπονεί το παιδί της σε τοπική ακαδημία ποδοσφαίρου, ότι προχώρησε σε θωπείες και φιλιά σε βάρος του γιου της.

Η μητέρα κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε με τον γιο της, καθώς το τελευταίο διάστημα ο μικρός επέστρεφε στο σπίτι θλιμμένος, αφηρημένος ή με επιθετική συμπεριφορά. Κάποια στιγμή αποφάσισε να της εκμυστηρευτεί ότι ο προπονητής τον είχε πλησιάσει αρκετές φορές, αγγίζοντάς τον στα γεννητικά όργανα και φιλώντας τον στο στόμα και στον λαιμό!

Μετά την καταγγελία στην Αστυνομία, επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ανήλικος στους αστυνομικούς και στον ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. που τον εξέτασε όσα είπε.

Ο προπονητής κλήθηκε για κατάθεση και τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, σιγά σιγά αρχίζουν να ανοίγουν τα στόματα και άλλων γονιών που τα αγόρια τους είχαν εκμυστηρευτεί ότι είχαν πέσει θύματα της σεξουαλικής διαστροφής του 55χρονου προπονητή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ