Κόσμος

Η Ευρώπη ξυπνάει! Βραβείο «Σταματήστε το Ισλάμ» στην Ελβετία - Προσφυγική απάτη στην Γερμανία

To γράψαμε και προχθες πως η Ευρώπη αρχίζει και ξυπνάει και τα πατριωτικά κινήματα γιγαντώνονται στην Γηραιά Ήπειρο και στέκονται απέναντι στην εξάπλωση του Ισλάμ. 

Ένα ακόμη δείγμα είναι όσα συμβαίνουν στην Ελβετία όπου καθιερώνεται εφεξής αντιισλαμικό βραβείο! Ο Giorgio Giringelli, που έγινε γνωστός στη χώρα ως ο εμπνευστής του νόμου που απαγορεύει τη χρήση της μπούργκα, ανακοίνωσε τη δημιουργία του «ελβετικού βραβείου Σταματήστε το Ισλάμ» , το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά αυτό το χειμώνα.

Οι νικητές του βραβείου μπορούν να είναι «πατριώτες» που αντιστέκονται σε «νέους εισβολείς», όπως αναφέρεται. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Basler Zeitung» ο Giringelli είπε ότι δεν έχει τίποτα εναντίον των Μουσουλμάνων, αλλά θεωρεί το Ισλάμ μια «επικίνδυνη θρησκεία.» Τα τελευταία χρόνια τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δίνουν μεγάλη προσοχή στην ριζοσπαστική μειονότητα της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελβετία. "Το βραβείο καθιερώθηκε για να δημιουργήσει ένα αντιστάθμισμα αυτής της τάσης", δήλωσε.

Μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της Καθολικής Επισκοπής του Chur Τζιουσέπε Γκαρσία, ο σύμβουλος του εθνικού κόμματος UDC Roger Horst Köppel, ο αρχισυντάκτης του διαδικτυακού τόπου lesobservateurs.ch Uli Windisch, καθώς και η δημοσιογράφος και ακτιβίστρια τυνησιακής καταγωγής ιδρύτρια και πρόεδρος του «Φόρουμ για το Προοδευτικό Ισλάμ» Saida Keller-Messahli.

Η ίδια όπως έχει δηλώσει μετά την ανάγνωση του βιβλίου " Η ασθένεια του Ισλάμ" από τον Abdelwahab Meddeb γνώρισε το πρόβλημα του Ισλάμ και άρχισε να αναλαμβάνει δράση. Το 2004 ίδρυσε το Φόρουμ για το Προοδευτικό Ισλάμ , του οποίου εξακολουθεί να είναι πρόεδρος. Από τότε, η Keller-Messahli έχει επανειλημμένα επικρίνει το ριζοσπαστικό Ισλάμ και προωθήσει το φιλελεύθερο Ισλάμ . Η Keller Messahli ήταν μια από τους πρώτους που υπέγραψαν τη δήλωση του Φράιμπουργκ για το κοσμικό Ισλάμ, δήλωση που υπογράφηκε από αξιωματούχους και καθηγητές από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Είναι, επίσης, συν-ιδρυτής του τζαμιού Ibn Rushd-Γκαίτε στο Βερολίνο, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα κοσμικό φιλελεύθερο Ισλάμ.

Στις 7 Αυγούστου, σε συνέντευξή της στην Basler Zeitung, η Keller-Messaly είπε ότι εάν της απονεμηθεί ένα νέο βραβείο, θα το αρνηθεί. "Ναι, πραγματικά χρειαζόμαστε μια κριτική καμπάνια, αλλά απορρίπτω σθεναρά τη δαιμονοποίηση του Ισλάμ ως θρησκεία", είπε.

Προσφυγική απάτη;

Δεν μπορεί κανείς πραγματικά να φανταστεί μια τέτοια ιστορία, διότι ακούγεται τόσο απίστευτη.

Στη Γερμανία η κυβέρνηση δίνει στους πρόσφυγες στην πραγματικότητα τρεις εβδομάδες πληρωμένες διακοπές, περιλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων επιστροφής προς τις χώρες από τις οποίες ισχυρίζονται ότι έφυγαν επειδή δεν ήταν ασφαλείς.

Με άλλα λόγια, παρά το ότι ισχυρίζονται ότι η ζωή τους θα κινδύνευε αν αναγκαζόντουσαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, η κυβέρνηση τους πληρώνει για διακοπές στο σημείο από που ισχυρίζονται ότι έφυγαν!!

Απλά αλλοπρόσαλλη κυβερνητική πολιτική ή κάτι άλλο;;

Πάντως αρκετοί αιτούντες άσυλο επιστρέφουν στην πατρίδα τους για "σύντομο χρονικό διάστημα".

Γερμανός εκπρόσωπος του Ομοσπονδιακού Γραφείου Απασχόλησης επιβεβαίωσε την πληροφορία: "Υπάρχουν περιπτώσεις αυτές" ειπε.

Κάποια ρεπορτάζ προσπαθούν να αρνηθούν πως υπάρχει τέτοιο ζήτημα  παρόλα αυτά το θέμα αναφέρθηκε για πρώτη φορά από την κορυφαία γερμανική εφημερίδα Die Welt am Sonntag. Οι πρόσφυγες πηγαίνουν σε διακοπές, σε σημεία όπου φέρονται να διώκονται, γεγονός που ενισχύει το αυξανόμενο πρόβλημα που προκαλείται από το γεγονός ότι επιτρέπεται στους πρόσφυγες να εγκαταλείψουν τη χώρα για διάστημα 21 ημερών το χρόνο, αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν πού πηγαίνουν. Οι μετανάστες προστατεύονται και έχουν δικαίωμα στην "προστασία της ιδιωτικής ζωής".

Με λίγα λόγια δεν υπάρχει καμία πραγματική απόδειξη ότι ένα άτομο διώκεται πραγματικά στην πατρίδα του. Η Συρία ήταν τουλάχιστον ζώνη πολέμου. Αλλά χιλιάδες άνθρωποι έχουν μετκαινηθεί από όλη τη Βόρεια Αφρική που δεν βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου.

Εάν κάποιος παίρνει διακοπές για 21 ημέρες με δαπάνες της κυβέρνησης για να παέι πίσω στο μέρος από όπου έφυγε, η κοινή λογική υπαγορεύει ότι δεν είναι πρόσφυγας!!!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...