Κυβέρνηση

Τι φοβάται ο... λαοπρόβλητος πρωθυπουργός; - Με 11 συνοδευτικά αυτοκίνητα πήγε στο Μάτι ο Τσίπρας - Βίντεο-ντοκουμέντο - Δεν ζήτησε συγγνώμη

Aπίστευτο σόου από τον Α. Τσίπρα στα καμένα. Μόνο θυμό προκαλεί η επίσκεψή του σε όλους τους Ελληνες. Αυτός όμως που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ήταν το εξής.

Στην περιοδεία του στο Μάτι το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Τσίπρας είχε 11 συνοδευτικά αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star. 

Οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου, ήθελαν με κάθε τρόπο να αποφύγουν τη διασταύρωση του πρωθυπουργού με οργισμένους κατοίκους ώστε να μην επαναληφθεί το σκηνικό με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο που κατηγορήθηκε από τους κατοίκους ότι άφησε τους ανθρώπους αβοήθητους να καούν από τις φλόγες ή να πνιγούν από τα κύματα, αφού εκείνοι που βούτηξαν στη θάλασσα έπρεπε να περιμένουν περίπου τέσσερις ώρες μέχρι να διασωθούν.

Δείτε το βίντεο:  

https://www.youtube.com/watch?time_continue=117&v=5qUB3A965EA

Με τηλεοπτική κάμερα της ΕΡΤ, ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στην Αργυρά Ακτή στο Μάτι, όπου σήμερα έχει εγκατασταθεί η δύναμη του στρατού που διανέμει την ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες. «Πόσες ώρες είσαστε εδώ στη μάχη;» ακούγεται να λέει ο πρωθυπουργός στους οπλίτες οι οποίοι του απαντούν:
«Κάποιοι 72, κάποιοι 48, κάποιοι 24».

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται. Να είστε σίγουρος γι' αυτό» διαβεβαιώνει τον πρωθυπουργό ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής αντιστράτηγος Αναγνωστάκης, που ήταν επικεφαλής της επιχείρησης διαχείρισης ανθρωπίνων απωλειών στη φωτιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι. Ο αντιστράτηγος Αναγνωστάκης ήταν ο άνθρωπος που εισηγήθηκε εκκένωση της περιοχής στο Μάτι, όμως η πρότασή του δεν υλοποιήθηκε ποτέ... Για ποιο λόγο;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Τσίπρας έφτασε στην περιοχή της τραγωδίας στις 8:40.Οπως έγινε γνωστό περίπου μια ώρα διήρκεσε η επίσκεψη του.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού όμως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθώς πραγματοποιήθηκε απροειδοποίητα, χωρίς δημοσιογράφους και κάμερες.

Μάλιστα εντύπωσε προκάλεσε το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Μάτι την ώρα που οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών μέσων είχαν φύγει από την περιοχή και είχαν πάει στη Ραφήνα, προκειμένου να καλύψουν το ατύχημα με το πλοίο Flyingcat 4 που χτύπησε στο λιμενοβραχίονα.

Εκεί ο Αλέξης Τσίπρας επιθεώρησε την άδεια από πολίτες καμένη περιοχή συνοδεία του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ποιοι πλαισίωσαν τον Τσίπρα; 

Αξίζει πάντως να δούμε ποιοι ήταν οι… κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στο σημείο που ήταν ο Τσίπρας.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται πως τα άτομα που βρέθηκαν κοντά στον πρωθυπουργό ήταν ελάχιστα και η επίσκεψη δεν είχε σκοπό να εισακουστούν οι πολίτες που βίωσαν την καταστροφή και επέζησαν από αυτήν.

Σε όλες τις άλλες φωτογραφίες ο πρωθυπουργός είναι μόνος με τον φωτογράφο του Μαξίμου ή με τους άνδρες των ομάδων διάσωσης ή με τους άνδρες της ασφάλειάς του.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι 3 άνθρωποι που φαίνονται στη φωτογραφία πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και τους δύο διασώστες;

Η ξανθιά κυρία πίσω απο τον μελαχρινό νεαρό είναι η διευθύντρια του Γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου. Λέγεται Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Η μελαχρινή κυρία με τα μαύρα γυαλιά ηλίου που κρατάει ένα iPhone στο χέρι είναι η διευθύντρια του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα. Λέγεται Γιάννα Πεπέ. Και ο μελαχρινός κύριος που τις συνοδεύει είναι ένας από τους άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού…

Αυτούς συνάντησε ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...