Κόσμος

Oι κυβερνοστρατιώτες του Ερντογάν χτυπούν την Ελλάδα: Κλιμακώνεται η ελληνοτουρκική σύγκρουση - Δείτε το Βίντεο

Επιβεβαίωση για μια ακόμη φορά για την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr και παλαιότερο  άρθρο μας με τίτλο «H Toυρκία προσλαμβάνει χιλιάδες χάκερ: Ετοιμάζεται για κυβερνοπόλεμο και κατά της Ελλάδος!»,  μετά την χθεσινή κυβερνοεπίθεση σε διάφορους ελληνικούς ιστότοπους από Τούρκους χάκερ.

Οι τελευταίοι φέρονται να δρουν ως "ανεξάρτητοι" αλλά ανήκουν στην δύναμη κυβερνοπολέμου της περιβόητης ΜΙΤ, μιας και όλα ελέγχονται στην Τουρκία πλέον από το στυγνό καθεστώς του Ερντογάν.    

Ο κίνδυνος για την χώρα μας είναι τεράστιος λόγω του μακρόπνοου σχεδίου των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που ανήκουν εξολοκλήρου στον Ερντογάν.

Κύρια αποστολή αυτού του ιδιότυπου σώματος είναι σε δεδομένη χρονική στιγμή η πρόκληση «χάους» εντός της ελληνικής «ηλεκτρονικής πραγματικότητας», ως μέρος του αποκαλούμενου «υβριδικού πολέμου» της Τουρκίας.

Με έναν εντελώς ανέξοδο και εύκολο τρόπο από ότι φαίνεται οι νέο-οθωμανοί Χάκερ , και κάτω από την καθοδήγηση Τούρκων πρακτόρων,  ετοιμάζουν να «κτυπήσουν» πιθανότατα χιλιάδες ελληνικές ιστοσελίδες , με προτεραιότητα ενδεχομένως σε κρατικά ιδρύματα , αστυνομία, ένοπλες δυνάμεις και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες .

Πριν ένα 1,5 χρόνο είχε γίνει γνωστό ότι χιλιάδες άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες στην ηλεκτρονική υποκλοπή είχε προσλάβει  η ΜΙΤ δημιουργώντας μια στρατιά από χάκερ οι οποίοι θα χρησίμευαν  για κυβερνο-επιθέσεις στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος. 

Πρόκειται για την αποκαλούμενο πόλεμο  στον κυβενοχώρο που  αποτελεί το  τέταρτο πεδίο των μελλοντικών «πολεμικών επιχειρήσεων»,  και το οποίο προκαλεί πλήγματα ιδιαίτερα επικίνδυνα στον οποιονδήποτε "εχθρό" , που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι πιθανόν , σύμφωνα με δηλώσεις των Τούρκων χάκερς η χώρα μας και  οι ηλεκτρονικές  υποδομές της .

Ο πρόεδρος του  τουρκικού κυβερνητικού ινστιτούτου ICTA  Δρ Ömer Fatih Sayan, είχε αναφέρει για τον  διαγωνισμό που διεξήχθη τον Ιανουάριο του 2017  με στόχο  την πρόσληψη ατόμων με ιδιαίτερες κλίσεις στην ηλεκτρονική υποκλοπή , ως έρνα τρομερά σημαντικό σχέδιο για να διαφυλαχθεί η «ασφάλεια των τουρκικών δημοσίων υπηρεσιών».

Ο ίδιος τόνισε μάλιστα:

«Αυτοί που θα προσληφθούν θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας των δημοσίων οργανισμών  στον κυβερνοχώρο, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των επαγγελματιών στον τομέα αυτό».

Ο τουρκικός διαγωνισμός είχε την ονομασία  «CYBER STAR» σύμφωνα με τον  Δρ Ömer Fatih Sayan .

Πρόκειται όμως στην ουσία για προσλήψεις στην τουρκική  διεύθυνση επικοινωνιών και ψηφιακών τεχνολογιών, η όποια με αυτόν τον  διαγωνισμό  προσέλαβε ταλέντα «χάκερς» , οι οποίοι  προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο τουρκικό κράτος .

Ο Πρόεδρος του ινστιστούτου ICTA όμως είχε μιλήσει στα  μέσα μαζικής ενημέρωσης  για «στρατό χάκερ με λευκό καπέλο» περιγράφοντας τους υποψηφίους ως ειδικούς  σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο .

Οι επιτυχόντες εκπαιδεύτηκαν  υπό τις ευλογίες του νέου καθεστώτος δημιουργώντας ηλεκτρονικές πλατφόρμες με τεχνολογία υψηλού επιπέδου, που  στηρίζει την κυβερνο-άμυνα  της Τουρκίας  για δραστηριότητες......εκτός χώρας, ανέφερε το τουρκικό δημοσίευμα .

Σήμερα, τα «παιδιά» αυτής της τουρκικής  υπηρεσίας μας απειλούν μέσω βίντεο του ΣΚΑΙ  , ότι θα προχωρήσουν σε νέες επιθέσεις το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα λόγω της στάσης της χώρας στους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που δεν εκδίδονται στην Τουρκία.

https://youtu.be/QDbXKm3gHLQ?t=101

Παράξενο, το ίδιο ακριβώς "τροπάριο" αναφέρει συνεχώς ο ίδιος ο Ερντογάν,, ο Γιλντιρίμ και οι συν αυτώ σύμβουλοι και αξιωματούχοι κατηγορώντας την χώρα μας....

Τυχαίο; Δεν νομίζουμε σε καμία περίπτωση,  διότι εδώ έχουμε προφανώς δράση τουρκικών μυστικών υπηρεσιών σε συνεργασία με "ιδιωτικά" ελεγχόμενα ινστιτούτα και όχι "ανεξάρτητους" χάκερ. 

Όλες οι χώρες οι οποίες εξαρτώνται από την πληροφοριακή υποδομή και τα δίκτυα υπολογιστών για τη λειτουργία των υποδομών τους, όπως η οικονομία , η ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες, τα δίκτυα πετρελαίου και φυσικού αερίου, οι μεταφορές, τα δίκτυα ύδρευσης των πόλεων, οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αντιμετωπίζουν αυτή την απειλή.

Για οποιαδήποτε  χώρα του κόσμου , οι πιθανές επιπτώσεις των Κυβερνοεπιθέσεων είναι λίαν  σοβαρές, και ξεκινούν από την απλή διατάραξη της καθημερινής ζωής  των πολιτών  έως  την υπονόμευση της  ίδιας  της κυριαρχίας της.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της έντυπης μορφής της εφημερίδας « Το Θέμα» , μεταξύ Ελλάδος και Τουρκία ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει ενσκήψει ένας ανελέητος πόλεμος μεταξύ πρακτόρων και χάκερ με «νίκες και ήττες» και για τις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα Τούρκοι πράκτορες παρακολουθούν Έλληνες και το ανάποδο στο διαδίκτυο , μέσα σε ένα άκρως πολύπλοκο και απαιτητικό περιβάλλον, στο οποίο έχουμε μια σφοδρή κόντρα με θέμα τα κοινωνικά δίκτυα με τον αποκαλούμενο με στρατιωτικό όρο «κυβερνοπόλεμο».

Ειδικά αυτήν την περίοδο  στην οποία ο Ερντογάν και πέριξ αυτού προκαλούν και απειλούν σε Αιγαίο και Κύπρο , η « μάχη» σε αυτόν τον ιδιότυπο κυβερνοπόλεμο έχει πάρει «φωτιά» στην κυριολεξία.

Αυτό που τονίζεται από Έλληνες και ξένους αμυντικούς αναλυτές «σχετικούς» με το εν λόγο αντικείμενο της «διαδικτυακής διένεξης» , είναι  ότι η όλη κόντρα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας αποτελεί κομμάτι του τεράστιου γεωπολιτικού, ενεργειακού και κυρίως στρατιωτικο-πολιτικού παιχνιδιού στην Α.Μεσόγειο με «λάφυρο» τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων και τον έλεγχο του τρομερού άξονα: Ερυθρά Θάλασσα-Σουέζ-Α.Μεσόγειο-Αιγαίο Στενά –Μαύρη Θάλασσα.

Τόσο η ελληνική υπηρεσία πληροφοριών όσο και η Τουρκική ΜΙΤ διαθέτουν ειδικές υπηρεσίες που ασχολούνται με τον κυβερνοπόλεμο , όπως και τα γενικά επιτελεία ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών, τονίζει «Το Θέμα».

Τονίζουμε επίσης ότι η μεγαλύτερη  στρατιωτική βάση υποκλοπών ( SIGINT-ELINT) της Τουρκίας ανήκει πλέον ,μετά από εντολή Ερντογάν αποκλειστικά στην ΜΙΤ και ακολουθεί την δομή των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών .

Εκεί εκατοντάδες Τούρκοι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, πράκτορες και πολιτικό προσωπικό με ειδικές γνώσεις σε πολλές  γλώσσες , κατασκοπεύουν τον ελληνικό χώρο…σαρώνοντας τους πάντες και τα πάντα .

Η μεγαλύτερη αυτή λοιπόν στρατιωτική βάση υποκλοπών των νεο-οθωμανών της, βρίσκεται στην περιοχή Gölbaşı…λίγο έξω από την Άγκυρα .

Η  κατασκευή της μεγαλύτερης στρατιωτικής βάσης υποκλοπών της Τουρκίας είχε λάβει ως πρότυπο τις αμερικανικές αντίστοιχες υπηρεσίες πληροφοριών.

Στην προσπάθεια αυτή έχει δημιουργηθεί η αντίστοιχη τουρκική ειδική Διεύθυνση Signal Intelligence (SIB ) , στο πλαίσιο των προσπαθειών της τουρκικής υπηρεσίας ασφαλείας, να αναδιαμορφωθεί , εμπνευσμένη πάντα από τη λειτουργία της NSA και της CIA .

Η τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΜΙΤ ), έχει αναλάβει επίσημα τον εξολοκλήρου έλεγχο των εγκαταστάσεων του ειδικού κέντρου Ηλεκτρονικών Συστημάτων Διοίκησης ( GES ), που ευρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων νότια της Άγκυρας , στην περιοχή Gölbaşı , από το τουρκικό γενικό επιτελείο από την 1η Ιανουαρίου, 2014 .

Ο « πόλεμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές του Αιγαίου ξεκίνησε,  από ότι όλα δείχνουν, και από το...πληκτρολόγιο ….και ελπίζουμε για τον καλό όλων να μείνει εκεί , αν και οι νέο-οθωμανοί φαίνεται ότι προετοιμάζονται για τα πάντα.

http://www.omu.edu.tr/en/icerik/cyber-star-turkey-rises-omu

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...