Σκοπιανό

Προκλητικοί και αβάσιμοι ο Σκοπιανοί!-Για γενοκτονία κατηγορούν την Ελλάδα ακραίοι κύκλοι των Σκοπίων!

Φιλόξενο βήμα στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu βρήκαν ακραίοι κύκλοι της διασποράς των Σκοπίων για να απαιτήσουν τη διατήρηση του συνταγματικού ονόματος της πΓΔΜ και να κατηγορήσουν την Ελλάδα για έναν αιώνα γενοκτονιών εις βάρος των «Μακεδόνων».

Με κοινή επιστολή τους προς το πρακτορείο Anadolu, τέσσερις «Μακεδονικές» ενώσεις της διασποράς υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα από το 1913 διαπράττει καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και γενοκτονία κατά των «Μακεδόνων».

Οι ίδιες ενώσεις ισχυρίζονται ότι αυτό που ξεκίνησε ως αντιπαράθεση για το όνομα της χώρας, έχει σήμερα μετατραπεί σε μια ακόμα προσπάθεια γενοκτονίας εις βάρος του «μακεδονικού» λαού, διαγράφοντας τους ίδιους, τη γλώσσα και την ιστορία τους από τα βιβλία της ιστορίας.

Μάλιστα κατηγορούν την ΕΕ και τον ΟΗΕ ότι ασκούν «αφόρητες και άδικες πιέσεις» στην «Μακεδονία» στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό, πιέσεις που έχουν ξεκινήσει από το 1993.

«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που υπάρχει τέτοια ενορχηστρωμένη, διεθνής πίεση προς έναν λαό, ζητώντας την αυτοκαταστρφή του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ