Εσωτερική Ασφάλεια

"Ο πρώτος νεκρός στον πόλεμο Ελλάδας-Τσαμουριάς" - Αλβανοί σχεδίαζαν να επιτεθούν στον συνοριακό σταθμό Γευγελής

ΑΝΟΙΞΕ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ 

Πλακώσαν όλοι οι εχθροί της Ελλάδας ταυτόχρονα βλέποντας το κενό ισχύος που υπάρχει στην περιοχή. "Εχουμε τον πρώτο μάρτυρα του ‘Απελευθερωτικού Στρατού της Τσαμουριάς" κραυγάζουν οι Αλβανοί ρίχνοντας το σύνθημα για έναρξη επιθέσεων στην Ελλάδα!

Αυτή η πληροφορία διακινείται τις τελευταίες ώρες από τους Αλβανούς. Οι αλβανοί ετοιμάζουν υπογείως διάφορα "πράγματα" ενώ όπως θα δείτε και στα βίντεο παρακάτω, δεν κρύβουν τις προθέσεις τους. Το καμπανάκι το είχε χτυπήσει και χτες το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με τις αλβανικές προκλητικές δημοσιεύσεις για το χωριό Φλάμπουρο (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ)

Ο ηγέτης των Τσάμηδων των Βαλκανίων, Φεστίμ Λατό, μιλά για τον πρώτο νεκρό Αλβανοτσάμη στον …πόλεμο Τσαμουριάς- Ελλήνων!

Τον αποκαλεί διοικητή Κούσι και τον χαρακτηρίζει ως «πρώτο μάρτυρα του "Απελευθερωτικού Στρατού της Τσαμουριάς’!

Όπως αναφέρει, ο Κούσι έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να κατεβάσει την ελληνική σημαία στο δήμο Ιωαννίνων και να την αντικαταστήσει με τη σημαία της τσαμουριάς...

Ο διοικητής Κούσι, λέει ο Λατό, ήταν μέρος της τάγματος Καμελεόνι.

Είχε προβεί σε αυτήν την πατριωτική πράξη μόνος του.

Είχε διαφωνήσει με την ομάδα που συμμετείχε γιατί ήθελε να επιτεθεί στο ελληνικό συνοριακό σταθμό στην τοποθεσία Γευγελή, αλλά το αίτημά του αυτό δεν εγκρίθηκε από το «Γενικό Επιτελείο της Τσαμουριάς», αφού ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα να χρησιμοποιηθεί βία αποκαλύπτει δημοσίευμα.

Η ανακοίνωση

Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτές τις τρελές και κραυγαλέες προβοκάτσιες;

Μα φυσικά η ελληνική Κυβέρνηση που προχωρούσε σε μυστική διπλωματία με τους Αλβανούς και άνοιξε την κερκόπορτα!

Οι "Τσάμηδες" με ανακοίνωση τους ζήτησαν πριν λίγο καιρό νεκροταφεία στην Ελλάδα προφανώς σε αντιδιαστολή των ελληνικών νεκροταφείων στην Αλβανία. Και όχι μόνο αυτό αλλά διέρρεαν δοσοληψίες με την ελληνική πλευρά κάτω από το τραπέζι.

Ενώ λοιπόν ο Έλληνας ΥΠΕΞ κ.Κοτζιάς δήλωσε ότι «δεν υπάρχει Τσάμικο", ο Αλβανός ομόλογος του D. Bushati  δήλωνε «οι «Τσάμηδες θα χαρούν τις περιουσίες τους» "αδειάζοντας" τον Κοτζιά και βάζοντας «φωτιά» σε ένα θέμα που υπάρχει από το 1944 και το διωγμό τους από την Ελλάδα κατηγορούμενοι από ελληνικό δικαστήριο με αμετάκλητη απόφαση ως δοσίλογοι των Γερμανών και των Ιταλών. 

Την κατηγορηματική δήλωση ότι δεν υφίσταται «τσάμικο» ζήτημα και «ασφαλώς δεν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των δυο πλευρών» έκανε πριν μέρεςο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, την ίδια ώρα όμως ο Αλβανός ομόλογος του Ditmir Bushati μιλώντας στην Αλβανική Βουλή επανέφερε το θέμα λέγοντας ότι «Τσαμήδες θα χαίρονται τις περιουσίες τους..».

Αν λέμε, αν ανοίξει θέμα αποζημίωσης των Τσάμηδων και των ανύπαρκτων πλέον περιουσιών τους στην Θεσπρωτία , τότε οι Αλβανοί είναι ικανοί να ζητήσουν ακόμη και αποζημίωση για την «εισβολή» ( έτσι την ονομάζουν τα αλβανικά βιβλία) του ένδοξου ελληνικού στρατού στην Αλβανία κατά τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο του 1940.

Σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για δηλώσεις Αλβανών επισήμων περί συζήτησης του «τσάμικου» ζητήματος αναφέρονται :

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις δηλώσεις Αλβανών επισήμων περί δήθεν συμπερίληψης του «τσάμικου» ζητήματος στις συζητήσεις μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.

 Άλλωστε, άλλο η θέληση της αλβανικής πλευράς να το θέσει και άλλο να γίνεται αυτό αποδεκτό για συζήτηση.

Καλούμε την αλβανική πλευρά να μην εγείρει θέματα που αντιστρατεύονται τον υπό εξέλιξη ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο. Διάλογο που βοηθά, χάρις στις προσπάθειες και των δύο πλευρών, στη σημαντική βελτίωση του κλίματος στις ελληνο-αλβανικές σχέσεις που έχει ήδη αποδώσει αποτελέσματα, προς αμοιβαίο όφελος των δύο χωρών και των πολιτών τους».

Την ίδια στιγμή όμως το Κόμμα Δικαιοσύνης, Ακεραιότητας και Ενότητας ( κόμμα Τσάμηδων)  ζήτησε από τον  Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας να ενημερώσουν τους Αλβανούς πολίτες για την πρόοδο των συνομιλιών με την Ελλάδα σχετικά με την υπόθεση των Τσάμηδων .

Υπενθυμίζει δε το ψήφισμα που τέθηκε σε ισχύ το 2012 με το οποίο το θέμα για την Αλβανία είναι ανοικτό ενώ απαιτούνται και αποζημιώσεις .

«Απαιτούμε ο Πρωθυπουργός και το Υπουργείο Εξωτερικών να ενημερώσει τους Αλβανούς πολίτες, ειδικά του Τσάμηδες Αλβανούς , σχετικά με την πρόοδο των συνομιλιών με την Ελλάδα που αφορούν πάνω από 300.000 πολίτες, οι οποίοι αναμένουν από τις αλβανικές αρχές να επιλύσουν το θέμα με αμοιβαιότητα.

Το 20% των Τσάμηδων δολοφονήθηκαν και το 80% μετακινήθηκε μέσω εθνοκάθαρσης που δεν έχει δει ποτέ η Ευρώπη. Το Υπουργείο Εξωτερικών μας έχει τη συνταγματική υποχρέωση της αμοιβαιότητας  να ενημερώσει την ένωση Τσαμουριάς για την ανέγερση μνημείου και νεκροταφείου για χιλιάδες Τσάμηδες ( Ελλάδα) που δεν θανατώθηκαν σε έναν κανονικό πόλεμο, αλλά  στα σκαλιά των σπιτιών τους», αναφέρει το  PJIU.

Το PJIU αναφέρει  ότι η αντιπροσωπεία της Αλβανίας δίνει μόνο συγκεχυμένες πληροφορίες, ενώ ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Κοτζιάς, έχει ήδη δηλώσει ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις καθόλου για τους Τσάμηδες  Αλβανούς .

Ενώ λαμβάνουν χώρα όλα αυτά η ΕΛΜΕ Χανίων και ο σύλλογος εκπαιδευτικών πήγαν στο  Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, διαμαρτυρόμενοι για την διακοπή των μαθημάτων αλβανικών στο 1ο Γυμνάσιο Ελ.Βενιζέλου, ζητώντας την επανέναρξη αυτών. Αν είναι δυνατόν!

Όλες οι παρατάξεις ομόφωνα στήριξαν ψήφισμα της "Ανταρσίας στα Χανιά" για τη συνέχιση των μαθημάτων αλβανικής γλώσσας στο 1ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου, ωστόσο πρόκειται απλώς για μια πολιτική απόφαση.

Οι επικεφαλείς των παρατάξεων τόνισαν ότι δεν πρέπει να επιτραπεί σε μια πολύ μικρή ομάδα ατόμων, να αποτρέψει το δημοκρατικό δικαίωμα εκμάθησης της μητρικής γλώσσας στα παιδιά.

Πρόκειται για ένα κομμάτι της νέας πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ για την εκμάθηση της αλβανικής γλώσσας εντός Ελλάδος και την εθνική αναγέννηση της Αλβανικής μειονότητας στην χώρα μας .

Υπενθυμίζουμε σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες του αλβανικού τύπου, ότι οι Αλβανοί ετοιμάζονται με τουρκική προτροπή και υπόγεια στήριξη της δύσης να αιματοκυλίσουν και πάλι τα Βαλκάνια, με την «φωτιά» να φτάνει ακόμη και εντός Ελλάδος, για την δημιουργία κράτους Τσαμουριάς σε τρία κράτη (Ελλάδα-Μαυροβούνιο-ΠΓΔΜ).

Το «φωνάζουν» άλλωστε οι Αλβανοί παντού , σε γήπεδα, σε δηλώσεις πολιτικών σε συνεντεύξεις , σε πορείες .

Ο αυτοαποκαλούμενος  πρόεδρος των Τσάμηδων (δεν έχει σχέση με το κόμμα των Τσάμηδων στην Αλβανία αλλά με όλους τους Τσάμηδες στα Βαλκάνια) Φεστίμ Λατώ, είχε αναφέρει  ότι τα κράτη στην περιοχή απελευθερώθηκαν με πόλεμο αρχικά και μετά με διακρατικές συμφωνίες  έγιναν ανεξάρτητα κράτη  (Σλοβενία, Βοσνία, Κροατία, Κοσσυφοπέδιο τα τελευταία χρόνια, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, κλπ).

Επίσης έχει θέσει ο ίδιος και για τους Αρβανίτες τόσο στην Ελλάδα όσο και αλλού , δηλώνοντας ότι αυτοί είναι Αλβανοί στην καταγωγή.

Πρόκειται για τις γνωστές ανιστόρητες ιστορίες που αναπαράγονται πολύ πιο έντονα το τελευταίο διάστημα με προτροπή από άλλη χώρα ( Τουρκία) , η οποία είναι και η μόνη μετά τους Αλβανούς που έχει συμφέρον να «ξανα-ανακατευτούν» τα Βαλκάνια με σκοπό να να επεκτέινει την επιρροής της για την δημιουργία της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

«Η ενωμένη δημοκρατία των Τσάμηδων είναι το μόνο σώμα που μιλά για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των τσάμηδων και των Αρβανιτών στην Ελλάδα και τη Διασπορά, για αυτό  καλούμε τα πολιτικά κόμματα και άλλες οργανώσεις μας σε  Αλβανία,  Κοσσυφοπέδιο και Διασπορά να έρθουν σε  επικοινωνία με τις χώρες τους και τους διεθνείς οργανισμούς, για το θέμα αυτό», δηλώνει ο ίδιος .

Πρόκειται για σχέδιο που ξεπερνά τις δυνατότητες των Αλβανών Τσάμηδων και αφορά την σύγκρουση και Ρωσίας και ΗΠΑ στα Βαλκάνια με την συνδρομή της Τουρκίας , για να ανακοπεί ο άξονας των ορθόδοξων χωρών που αντιτίθεται στα σχέδια ΝΑΤΟ-ΕΕ για πλήρη άλωση της περιοχής .

Ο κίνδυνος από την Αλβανία που προφητεύτηκε  σε σχέση με την χώρα μας που δοκιμάζεται και ο οποίος  θα έχει  σίγουρα αυτή ακριβώς την μορφή.

Όλα αυτή η αλόγιστη εθνική  πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ περί ανοικτών συνόρων, οι δηλώσεις για αδελφοσύνη και ευημερία , και όλα τα ευτράπελα ενώ γύρω μας  οι « λύκοι» μαζεύτηκαν για να προσπαθήσουν να υφαρπάξουν γενικώς και ανεξαιρέτως είναι τουλάχιστον επικίνδυνα πράγματα.

Δεν λύνονται τα εθνικά ζητήματα με μυστική διπλωματία και με σχέδια «πάρτε κόσμε»….αλλά σε πολύωρες συζητήσεις εθνικού συμβουλίου ασφαλείας το οποίο η Ελλάδα δεν διαθέτει ακόμη, επίτηδες,  για να καθοριστεί η εθνική στρατηγική με βάθος 20ετίας τουλάχιστον.

Δείτε Βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=4eIJKEkQi1s

https://www.youtube.com/watch?v=eMXhgPtAapE

https://www.youtube.com/watch?v=Kz_rLPafs74

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ