Κόσμος

Στην... εντατική ο Σουλτάνος - Οι Κούρδοι του ανατίναξαν και άλλο «ACV-15» στο Αφρίν! - (video)

Μόνο τυχαίο δεν φαίνεται να είναι το ξέσπασμα του Ερντογάν στο Αιγαίο και στους Έλληνες που δυστυχώς πιστεύουν οτι είναι ο αδύναμος κρίκος της Ιστορίας!

Μετά απο 24 ημέρες  σε μια Επιχείρηση στο Αφρίν που δείχνει για τους Τούρκους να πηγαίνει απο το Κακό στο χειρότερο ,ο Ερντογάν βρήκε τρόπο να κάνει τους Τούρκους να δούνε αυτό που έχουν στην κουλτούρα τους …Για όλα τα κακά των Τούρκων φταίει ο Γκιαούρης !

Αποτέλεσμα ο Τούρκικος λαός να ξεχάσει για λίγο το πόνο του για τους νεκρούς που έρχονται σε κάσες καθημερινά απο το Αφρίν κάνοντας τον Ερντογάν να Αφρί(ζει)

Αν και τα έβαλε  & με τους Στρατηγούς που του έλεγαν για μια επιχείρηση ,3 ωρών ‘η 3 ημερών η 24  μέρα έφερε και νέα θύματα και το χειρότερο ,ένα ακόμη βίντεο που δείχνει σήμερα οτι  τινάζουν στον αέρα ένα τούρκικο ACV-15.

Στις  13 Φεβρουαρίου το (YPG) κυκλοφόρησε ένα βίντεο που απεικόνιζε μια νέα επιχείρηση σμε στόχο ένα τεθωρακισμένο όχημα των δυνάμεων Της  ηγεσία της Τουρκίας στη Συριακή περιοχή της Afrin.

Σύμφωνα με το βίντεο,  Αντιαρματικό κατευθυνόμενο ,έπληξε ένα αμφίβιο Τεθωρακισμένο Τουρκικό  όχημα ACV-15.  Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Bulbul.       

https://www.youtube.com/watch?v=2CTuh5qL-sM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ