Στην… εντατική ο Σουλτάνος – Οι Κούρδοι του ανατίναξαν και άλλο «ACV-15» στο Αφρίν! – (video)

Δημοσίευση: 14 Φεβρουαρίου 2018, 12:31 μμ

Μόνο τυχαίο δεν φαίνεται να είναι το ξέσπασμα του Ερντογάν στο Αιγαίο και στους Έλληνες που δυστυχώς πιστεύουν οτι είναι ο αδύναμος κρίκος της Ιστορίας!

Μετά απο 24 ημέρες  σε μια Επιχείρηση στο Αφρίν που δείχνει για τους Τούρκους να πηγαίνει απο το Κακό στο χειρότερο ,ο Ερντογάν βρήκε τρόπο να κάνει τους Τούρκους να δούνε αυτό που έχουν στην κουλτούρα τους …Για όλα τα κακά των Τούρκων φταίει ο Γκιαούρης !

Αποτέλεσμα ο Τούρκικος λαός να ξεχάσει για λίγο το πόνο του για τους νεκρούς που έρχονται σε κάσες καθημερινά απο το Αφρίν κάνοντας τον Ερντογάν να Αφρί(ζει)

Αν και τα έβαλε  & με τους Στρατηγούς που του έλεγαν για μια επιχείρηση ,3 ωρών ‘η 3 ημερών η 24  μέρα έφερε και νέα θύματα και το χειρότερο ,ένα ακόμη βίντεο που δείχνει σήμερα οτι  τινάζουν στον αέρα ένα τούρκικο ACV-15.

Στις  13 Φεβρουαρίου το (YPG) κυκλοφόρησε ένα βίντεο που απεικόνιζε μια νέα επιχείρηση σμε στόχο ένα τεθωρακισμένο όχημα των δυνάμεων Της  ηγεσία της Τουρκίας στη Συριακή περιοχή της Afrin.


Σύμφωνα με το βίντεο,  Αντιαρματικό κατευθυνόμενο ,έπληξε ένα αμφίβιο Τεθωρακισμένο Τουρκικό  όχημα ACV-15.  Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Bulbul.       

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Ο Ερντογάν θα πάρει την Τουρκία στον λαιμό του.

  • Smartass

   Μήπως αυτή είναι η αποστολή του;;;;

 • Deadpool_Nikeus

  μια μια απώλεια, αν και καλά, είναι λίγα…δεν κάνουν και αυτοί κάτι πιο δραστικό?
  20 την ημέρα να κατέστρεφαν, σε ένα μήνα δεν θα είχε μείνει κολυμπηθρόξυλο

 • Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

  Πολύ κακή η πρόσφατη διπλωματική κίνηση που μας απομάκρυνε από τους Κούρδους, γιατί έπρεπε να τους έχουμε μαζί μας. Δεν υποστηρίζω, ασφαλώς, ότι η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε είναι εύκολη, αλλά γίνεται αδιέξοδη από τα συνεχή λάθη τακτικής μας, την ανοχή μας σε όλες τις προσβολές έξωθεν, την αδράνεια και την ανεκδιήγητη αφέλειά μας. Χάνεται ο τόπος, γιατί αυτοί που μας κυβερνούν είναι αυτοί που είναι.

 • Α.Χ.

  Γι΄αυτό λέω ότι ο Τούρκος καταλαβαίνει μόνον από φάπα. Οι ξυπόλυτοι Κούρδοι τους έχουν λιανίσει, φανταστείτε τι θα τους κάναμε εμείς, αν δεν είχαμε φοβιτσιάρηδες κυβερνήτες. Καί πώς να μην είναι; αφού το φαντάρικο το πέρασαν με χαρτιά τρελού, στο ΚΨΜ, στην αεροπορία στρατού, όπου οι φαντάροι είναι περισσότεροι από τα κρεβάτια, σε κάποιο εργαστήριο στο παραμεθόριο κέντρο της Αθήνας, άλλοι εξαγόρασαν την θητεία, άλλοι είχαν συνειδησιακό πρόβλημα και έκαναν »εναλλακτική θητεία» , άλλοι έκαναν τρίμηνα γιατί τάχα μου σπούδαζαν, κλπ, κλπ. Βέβαια όλοι αυτοί, δεν θα έπρεπε να μπορούν να καταλάβουν δημόσια αξιώματα, αλλά ζούμε στην χώρα του Εφιάλτη, όλο και κάποιοι είναι δικοί του σπόροι.

 • sak_aek

  Ωραίοοοοοοοοοοοοοοοο

 • Κατσιγαρακης Μανωλης

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ εμεις εχουμε Ραγιαδες πολιτικους περαν του οτι ειναι αλλοι Τουρκοι και αλλοι φιλοτουρκοι,οποτε τι μπορουμε να περιμενουμε.! Ας τους διωξει ο Στρατος ν αναλαβουν την Πατριωτικη διακυβερνηση της Χωρρας,και τοτε ΜΟΝΟ θα καταλαβουν τι εστι Ελληνικος Στρατος,Αεροπορια και Ναυτικο.! Αν αυτο γινει δηλωνω οτι θα καταταγω εθελοντης την ιδια μερα να πολεμησω τους Τουρκομογγολους του Ψυχοπαθη Ερτογαν…αν και δεν εχω τετοια υποχρεωση λογω ηλικιας…!