Δραματικές εξελίξεις! Κυβερνητικές πηγές: «Ναι, ήθελαν να βουλιάξουν το πλοίο» – Θέλουν πόλεμο οι Τούρκοι – «Κόκκινος» συναγερμός στις ΕΔ – Αγνοείται ο Π. Καμμένος

Δημοσίευση: 13 Φεβρουαρίου 2018, 4:59 μμ

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς οι Τούρκοι τις τελευταίες ώρες ξεπέρασαν κάθε όριο προκλητικότητας.«Ήταν μια εν ψυχρώ προσπάθεια των Τούρκων να βουλιάξουν το ελληνικό πλοίο. Δεν ήταν μια απλή παρενόχληση ή παρεμπόδιση του πλοίου του Λιμενικού που περιπολούσε στα Ίμια σαν το επεισόδιο με την κανονιοφόρο Νικηφόρος» αποκαλύπτει ανώτατη κυβερνητική, βάζοντας φωτιά στα ελληνοτουρκικά με αυτές τις δηλώσεις.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι τα δύο πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής είχαν στήσει καρτέρι στο πλοίο του Λιμενικού με τον κωδικό «090», ένα πλοίο που θεωρείται η ναυαρχίδα του Λιμενικού Σώματος, καθώς αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια και θεωρείται μια ναυτική μονάδα υψηλών δυνατοτήτων.

Η αποκάλυψη ότι δύο πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής, με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε πλοία μεγαλύτερα των κανονιοφόρων που διαθέτει το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, προσπάθησαν να κόψουν στη μέση το πλοίο «090» του Λιμενικού Σώματος έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην Αθήνα για τις πραγματικές προθέσεις της τουρκικής πλευράς στα Ίμια.

«Αν δεν έκανα ελιγμό θα με βούλιαζαν» φέρεται να είπε κατά πληροφορίες ο κυβερνήτης του πλοίου του Λιμενικού. «Χρειάζεται ψυχραιμία» σημείωσε αρμόδια κυβερνητική πηγή και τόνισε ότι τα πλοία του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού είναι εκεί και δεν εγκαταλείπουν τη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.

Η επισήμανση ότι το επεισόδιο που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας δεν μπορεί να θεωρηθεί απλώς μια προσπάθεια παρενόχλησης του ελληνικού πλοίου αλλά είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την ελληνική πλευρά να διαμαρτύρεται για προσπάθεια των Τούρκων να εμβολίσουν και να βουλιάξουν το πλοίο του Λιμενικού, αποκαλύπτει την ποιοτική αναβάθμιση των τουρκικών προκλήσεων στην περιοχή των Ιμίων.


Αφαντος ο Π. Καμμένος

Από τύχη δεν βούλιαξε το σκάφος του Λιμενικού Σώματος που εμβολίστηκε από τουρκικό πλοίο στην περιοχή των Ιμίων. Πληροφορίες αναφέρουν πώς οι ζημιές που υπέστη το σκάφος με αριθμό 090 είναι πολύ σοβαρές και το γεγονός ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα είναι χάριν των ελιγμών που έκανε την τελευταία στιγμή ο χειριστής.

Επρόκειτο δηλαδή για «δολοφονική» ενέργεια από την πλευρά των Τούρκων μέσα στη νύχτα, αφού το σκάφος του Λιμενικού βρίσκονταν ακινητοποιημένο εκτελώντας βάρδια στα ελληνικά χωρικά ύδατα, όταν το UMUT της τουρκικής ακτοφυλακής αφού παραβίασε τα χωρικά μας ύδατα έπεσε πάνω του με ταχύτητα.

Το περιστατικό σήμανε συναγερμό και δόθηκε εντολή να σπεύσουν στην περιοχή πλοία του Λιμενικού και όχι πολεμικά προκειμένου να αποφευχθεί μία κλιμάκωση. Η ενέργεια αυτή των Τούρκων θύμισε πολύ το σκηνικό που είχε γίνει το 1996 και οδήγησε στην κρίση των Ιμίων. Έτσι αποφασίστηκε τα πολεμικά πλοία να κρατηθούν σε απόσταση από την περιοχή.

Ήδη η Τουρκία διέθεσε πολλά σκάφη τόσο της Ακτοφυλακής όσο και του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή και αν επιχειρούνταν κλιμάκωση η κατάσταση θα ήταν δύσκολη. Από ελληνικής πλευράς στη Λέρο βρίσκονταν η κανονιοφόρος «Πολεμιστής» και σε μία πιο μεγάλη ακτίνα μια ΤΠΚ και ένα Περιπολικό σκάφος.

Οι Τούρκοι πραγματοποιούν και άσκηση στην περιοχή της Ρόδου, όπου τη νύχτα έκαναν κόσκινο τον εθνικό εναέριο χώρο. Ελικόπτερα απονηώθηκαν από φρεγάτες και πραγματοποίησαν παραβάσεις, αλλά και παραβιάσεις, όπως επίσης και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235. Συνολικά έγιναν 13 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 7 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου

Αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι που βρίσκεται ο Καμμένος;

Καμία δυσφορία, καμία διαμαρτυρία, καμία δήλωση σε διπλωματικό επίπεδο.

Λίγες ώρες μετά, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν κάνει την εξωφρενική δήλωση:

«Υπήρξε ένα γεγονός στα Ίμια, αλλά όχι κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Δυστυχώς, οι Έλληνες πάλι απόρησαν. Τα ελληνικά πλοία πάνε κι έρχονται στα Ίμια. Μην κάνετε τέτοια πράγματα. Θα μας βάλετε σε… μπελάδες. Φυσικά, οι Δυνάμεις μας έκαναν το καθήκον τους και πάλι χθες το βράδυ».

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις Ερντογάν

Προσέξτε, ο Ερντογάν τολμά και μιλά για ελληνικά πλοία τα οποία πάνε κι έρχονται στα Ίμια.

Το Ελληνικό κράτος εξακολουθεί να παραμένει ΆΦΑΝΤΟ!

Ο εθνικά υπερήφανος Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, πουθενά. Δοξάζεται κρυπτόμενος!

Δέχεται άραγε να τον υποκαθιστά μια γραπτή ανακοίνωση του λιμενικού σώματος;

Μετά το βραδινό επεισόδιο το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση για την απρόκλητη και απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκε το σκάφος «090» από την τουρκική ακταιωρό «Umut» στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά των Ιμίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Περί ώρα 23:40 χθες, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Ιμίων, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς κατά παράβαση των Διεθνών Κανόνων Αποφυγής Συγκρούσεων και προσέκρουσε στην πρυμναία αριστερή πλευρά του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) “090” του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην περιοχή.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο Π.Α.Θ. Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. “090”, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός μέλους πληρώματος. Το εν λόγω Π.Α.Θ. αποκτήθηκε με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό την επιτήρηση των θαλασσίων ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων».

Δείτε βίντεο με την ομιλία Ερντογάν:

Αυτό είναι το σκάφος του λιμενικού: 

Νεότατο και υπερσύγχρονο ναυπηγήθηκε το 2015 και από το Δεκέμβριο του ίδιου έτους καλύπτει επιχειρησιακές ανάγκες του Λιμενικού Σώματος, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έδρα του είναι η Λέσβος.

Το κόστος του έφτασε περίπου τα 29 εκατ. ευρώ και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με περίπου 82,5% συμμετοχή, ενώ το υπόλοιπο ποσό χρηματοδοτήθηκε από εθνικούς πόρους.

Ναυπηγήθηκε σε ιδιωτικά ναυπηγεία της Ολλανδίας, είναι σύγχρονο ταχύπλοο πλοίο με 25 άτομα πλήρωμα, εκ των οποίων οι τρεις είναι γυναίκες. Έχει μήκος 57,52 μέτρα, πλάτος 9,55 μέτρα και μέγιστη ταχύτητα 32 κόμβων. Έχει μεγάλη ακτίνα δράσης και αυτονομία, μεγάλη μεταφορική ικανότητα, φέρει σωστικό και διασωστικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, και επιπρόσθετα στην ειδικά διαμορφωμένη πρύμνη του φέρει βοηθητικό ταχύπλοο 9μετρο φουσκωτό υψηλών επιδόσεων.

 • Broken Arrow

  ΠΕΡΙΜΕΜΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΒΑΤΣΙΑΚΑ

 • GrandRus

  1os τι μου θυμιζει ο Τουρκος στρατιωτης…..
  https://image.prntscr.com/image/31zXhMvxQRuZmcsvjtD9hA.png

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  AMBER ALERT…………………………………………………….

 • clickys

  Αγνοείται ο Π. Καμμένος AMPER ALERT

 • clickys

  ο πανος θα ειναι ο πρωτος που θα την εχει κανει για καραϊβική .

 • Hercules

  Πολύ δράμα ρε παιδί μου !!!

 • Τελικα παιζει να επεσε πανω του ο τουρκος κατα λαθος μεσα στην νυχτα ;

 • Γιώργος fs.

  Όποιος βρει τον Πανάρα θα πάρει αμοιβή !!😄😄😄😅😆

  • εχω την εντυπωση οτι εφευγε για εξωτερικο.

   • clickys

    αληθεια τωρα, πως γινεται τοσες ωρες μετα το περιστατικο και να ειναι ακομη εξαφανισμενος

    • αν ειχε φυγει μαλλον συντομα θα ακουσουμε νεα.
     αεροπλανο παυση γουλια, δηλωση.

     • Βραδύνους ψηφοφόρος

      Μάλλον έχει πάει σε κανα καζίνο στην Αγγλία…

     • Καπετάν Γαρέφης

      Αν μοιραζουν δωρεαν φαι, ισως

 • clickys

  μας εχουν ξεφτιλισει τα μεμετια, για κανενα βινετακι ειμαστε μεχρι εκει .

 • fg

  οτι ναναι γινεται! χαχαχαχαχα

  • παμε γιουργια ….

   • clickys

    νικαμε ?

    • παντα.
     αυτο δεν επιδεχεται αμφισβητησης.

    • Spyros Spyropoulos

     Απορω που και ρωτας…………

   • SHAKA_ZULU

    • Spyros Spyropoulos

     Στον ταβλα με τα κουλουρια……….

 • Assurbanibal

  Ο Πάνος το ΄χει πάρει πατριωτικά απο τότε που οι Τούρκοι τον αποκάλεσαν ΧΑΛΒΑ…

  • Γιώργος fs.

   Μου ανοίγεις την όρεξη!!

  • ntoumaniis

   το ειδες το απο πανω?

   • Assurbanibal

    Πάνω απο πού?

    • ntoumaniis

     1-0 μπουαχαχ

     • Assurbanibal

      Ε όχι κι 1-0!!!!! Ίσα με 5-1 σ΄έχω μέχρι τώρα…

     • ntoumaniis

      βαλε με λαικ να παραδεχεσε

     • ntoumaniis

      ετσι

  • Spyros Spyropoulos

   Μηπως τον χαρακτηρισαν και «Μακεδονικο?»

 • Αποστόλης ο Ακρίτας

  με εχουν κουράσει τα μογγολια , ας έρθουν να τελειώνουμε.. https://uploads.disquscdn.com/images/17ca5eb42330bf8ac92cc52359e0310c7b553e36f3fb6a5914ee6297a5095661.jpg
  μην μασάτε μόνο με τα πωρωμένα πουρά σαν εμένα τους έχουμε στα νησιά μας..

 • Σθενέλαος

  «Δεν υπάρχει θέμα ελληνικότητας των Ιμίων» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Star και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

  Ο υπουργός τόνισε πάντως ότι, «το ΝΑΤΟ κρατά ουδέτερη θέση στο θέμα»,
  ενώ αναφερόμενος στην παρενόχληση των Τούρκων στα Ίμια, είπε
  χαρακτηριστικά ότι, «η μέση γραμμή των συνόρων βάζει τα Ίμια σε καθαρά
  ελληνικά χωρικά ύδατα. Δεν έχει λοιπόν ο Τούρκος δικαίωμα να επιχειρήσει
  στα Ίμια».

  Σε ερώτηση για το εάν μπορούμε να βάλουμε ελληνική σημαία στα Ίμια, ο
  υπουργός Άμυνας απάντησε: «Βεβαίως και μπορείτε να βάλετε ελληνική
  σημαία στα Ίμια», ενώ χαρακτήρισε «θλιβερή», για τα εθνικά μας θέματα,
  την εποχή Σημίτη. Άφησε πάντως ανοικτό το ενδεχόμενο «να ξανανοίξει η
  έρευνα για την πτώση του ελικοπτέρου των Ιμίων» και αποκάλυψε ότι, θα
  δημοσιοποιήσει το πόρισμα της υπόθεσης στις οικογένειες των θυμάτων, για
  να μην έχουν αμφιβολίες.

  athens984 Φεβ 16, 2016 – 06:45

  • Γιώργος fs.

   Πιστεύεις τον Καμμένο;

   • Spyros Spyropoulos

    Εδω πιστευει τον Ψωρρα………..

  • Κάτι τέτοιες δηλώσεις κούφιες μόνο γέλιο βγάζουν, τις προάλλες ουσιαστικά του απαγόρεψαν την πρόσβαση στα Ίμια οι Τούρκοι…τώρα τι λέει και ποιος τα χάφτει αυτά…τι να πω!

 • Γιώργος fs.
 • GrandRus

  ρε παιδια σοβαρα τωρα, τι κρατος ειναι αυτη η Τουρκια ? Δλδ σοβαρα δεν εχω διαβασει κανενα αλλο κρατος του κοσμου να χτυπαει αλλα πλοια και να απειλει κράτη οπως η Τουρκια σαν τραμπουκοι ρε φιλε. Ακομα και κρατη-δολοφονοι οπως οι Ηπα ή η Ρωσια εχουν μεγαλυτερη διακριτικοτητα. Ειναι σοβαρο και συγχρονο κρατος τωρα αυτο?

  • Hercules

   ..ότι κάνουν..το κάνουν ..κάτω από διαταγές ..άλλων

  • clickys

   και το τραγικο φιλε , ειναι οτι τους καλυπτουν και ολοι ανα το παγκοσμιο. Αντι να ερθει ο ευρωπαιος και να του πει κατσε φρονιμα μην εχουμε αλλα, τους αφηνουνε να κανουν οτι θελουν

   • ΡΟΥΠΕΛ

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩ ΠΕΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

   • Βραδύνους ψηφοφόρος

    Μα… πώς να ρθεί ο Γερμανός, αφού τα πλοία του γέρνουν…
    Άσε που του τέλειωσαν κιόλας…
    Αλλά ένα πουλάκι λέει ότι από χρόνια δουλεύει υπέρ του Τούρκου… ο Γερμανός…

   • GrandRus

    κρατος-παρια ρε! Ξερεις τι σημαινει παρια?? Αυτο μου θυμιζει η Τουρκια.

    Οι Ευρωπαιοι και το ΝΑΤΟ ελπιζουν να διατηρησουν την Τουρκια υπο ΝΑΤΟικο μαντρι και για αυτο δεν τους κανουν τιποτα.

   • Enas Apolous

    Στέλνει η Ιταλία φρεγάτα… Καλά οι Ιταλοι είναι μέσα στη εξόρυξη και για τα συμφεροντά τους στέλνουν 1 φρεγάτα?! και με εντολές να μην τους ενοχλησουν κιόλας τους τούρκους. Βρωμάει το πράμα

  • Καπετάν Γαρέφης

   Ειναι πολυ σοβαρο κρατος και πισω απο αυτα τα καραγκιοζιλικια που κανει (οπου την παιρνει), υπαρχει μακροχρονιο σχεδιο

  • Enas Apolous

   Σοβαρό δεν είναι αλλά σοβαρότατα προβλήματα μας δημιουργεί

 • SHAKA_ZULU

  Έχουμε θέμα?

  • Assurbanibal

   Ο Κοτζιας, σύμφωνα με την πατριωτική ΕΡΤ, έκανε «έντονο» διάβημα λέει…

   • Dmitri Donskoy

    έσκισε και το καλσόν;

    • Assurbanibal

     Μπορεί και να το ανέμισε.

   • GrandRus

    Εντονα διαβηματα… ο μονος τροπος αντιδρασης μας since 1945

   • Spyros Spyropoulos

    Το εντονο στρες του προκαλεσε δυσκοιλιοτητα………

    • Assurbanibal

     Εδιάβαινε και τις αμόλαγε????

   • Γιώργος fs.

    Μόλις άκουσαν τον Κοτζιά τρομαξαν οι Τουρκοι !s.disquscdn.com/images/be7bc4a9d695ffa2c17c9d53788c2e1e30aa8279f3dfd2170182cd1c483b2a4b.jpg

    • Hercules

     LoL

  • Spyros Spyropoulos

   Αρχηγε πρεπει να δρασουμε, ηλθε η ωρα μας!!!

  • πολλά…

 • Dmitri Donskoy

  Έτσι έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή στα Ίμια: οι τούρκοι έχουν «οχυρώσει» τα νησιά με τα περιπολικά – πολεμικά τους από τα δυτικά φτιάχνοντας μια νέα οριογραμμή. Δικά μας σκάφη δε φαίνονται μέχρι αυτή την ώρα. https://uploads.disquscdn.com/images/1bfdd4d509336a84f68112d287b827bbb9a480aaa2bf6e70a9b624d805ca331a.jpg

 • WP

  αλητεια,ακου αγνοειται ο σκληρός Καμμενος,σα δε ντρεπομαστε λιγακι λέω εγώ,κάπου ειναι με φούμο και παραλλαγή και περιμενει τη κατάλληλη στιγμη να τη σκάσει στυς τουρκαλάδες,θα δείτε άπιστοι που κοροιδευετε

  • SHAKA_ZULU

   ..με φουά-γκρα….

 • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

  από ξεφτιλισμένους πολιτικούς και αξιωματικούς δεν περιμένω κάτι καλύτερο…

 • Από τις ως τώρα αντιδράσεις μας, ξεκάθαρα κάνουμε την παλαβή! Λόγω που είναι ελεύθεροι οι κανόνες εμπλοκής από τον Καμμένο! Χαχαχαχαχαχ, και του χρόνου!

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   τι να πρωτοσχολιάσει κανείς;η ξεφτίλα μας σε πολλαπλά επίπεδα είναι πρωτόγνωρη

   • Και αναμενόμενη θα συμπλήρωνα φίλε Ιυγξ Δρυ…η ίδια αντιμετώπιση θα ήταν πάντως ακόμα και αν δεν ήταν οι συριζανέλοι στην εξουσία, οι πολιτικάντηδες έχουν πάρει τις αποφάσεις τους προ πολλού όσον αφορά την αντιπαράθεση με την Τουρκία, θα υποχωρούν διαρκώς, μέχρι να φτάσουν στα διόδια της Μαλακάσας, θυμήσου το αυτό…

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Κυβερνητικές πηγές το είπαν?… Μόλις ένιωσα μια ανακούφιση…

  • Θα σου…τραβήξω ένα διάβημα, θα τα δεις όλα ε;

   • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΛΠ…

   • GrandRus

    Ποσο πιο σιχαμενοι θηλυπρεπεις θα γινουμε πια ρε φιλε? Ειμαστε ο Μενιος των Βαλκανιων. Ακου εκει διαβημα!!

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Εγώ λέω να τους κάνουμε φίλους. Όπως ο Πούτιν μετά τη ρίψη του Σου-κόϊ

     • Δεν είναι άσχημη ιδέα κι αυτή.

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Νταλάρας: Τούρκος εγώ κι εσύ Ρωμιός… λολ

     • Βάλε λίγο…Λιβανελί αδερφέ να φιλιώσουμε!

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Κουμπαριές πάντως κάναμε…!

     • GrandRus

      Μα εγω δεν ειπα να τους κανουμε πολεμο. Εγω ειπα να δρασουμε αναλογως. Ηλιθ-ια θα ηταν η Ρωσια αν εκανε πολεμο για το αερομαχητικο.

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Με αυτή την οπτική, το ίδιο κάνει και η Ελλάδα…. Κο κο κο

     • GrandRus

      η Ρωσια μπουκαρε στην Ουκρανια και πηρε την Κριμαια και το μισο Ντονμπας επειδη το απαιτησε ο λαος.
      Οταν χρειαστει κανει αυτο που πρεπει.
      Εμεις οχι!

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Εμείς θα μπουκάρουμε στην Κριμαία και την Οδησσό

    • Θα φοβηθούν οι Τούρκοι εάν τεθεί σε αμφισβήτηση η Ευρωπαϊκή τους….αφοσίωση!!!
     Πολλά κιλά μλκες μιλάμε…

     • GrandRus

      Μα ηδη αμφισβητηθηκε, η Γερμανια βγηκε και ειπε «τερμα οι διαπραγματευσεις» και οι Τουρκοι την εγραψαν στα @@ τους.

      Καλα φλωρακια καταντησαν και οι Ευρωπαιοι..

     • Θα κλαίνε οι Τούρκοι απόψε με μαύρο δάκρυ μετα τις δηλώσεις αυτές των Ευρωπαίων!!!!
      Τόσο σκληρά απάντησαν οι Γερμανοί ε; Τς τς τς τς τς, λίγη ανθρωπιά!

     • GrandRus

      Απο την αλλη ομως, δεινω και καποια ευσημα στην Ευρωπη που κρατα καποια standard και δεν βαζει στην ενωση οποια χώρα να’ναι μονο και μονο για να αυξησει την γεωπολιτικη της δυναμικη.
      ααααα, να τα λεμε και αυτα

     • Σου είπε κανείς πως ενδιαφέρεται ποτέ η Τουρκία να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης; Για χαζή την έχεις; Παίρνει μόνο, χωρίς να δίνει τίποτα στους κουτόφραγκους…

     • GrandRus

      Η Τουρκια παρακαλουσε χρονια να μπει στην ΕΕ. Απλα τα τελευταια 5-6 χρόνια αλλαξε τακτικη υπο τον Ρετζεπ

     • Ποτέ δεν παρακάλεσε η Τουρκία, απλώς παιχνίδι έκανε, να κερδίζει μονο προνομιακές εμπορικές σχέσεις την ενδιέφερε και το κατάφερνε…

     • GrandRus

      Απο το 1950 η Τουρκια παρακαλαγε να γινει…. «συσχετιζομενο μελος» και εγινε στις αρχες του 60′, καια πο το 1987 παρακαλουν να γινουν πληρες μελος. Επισης, η Τουρκια αποι το 1990 ειχε σπαταλησει αρκετα φράγκα για να συναντησει καποια απο τα στανταρ της Ευρωπης (αναβαθμιση νοσοκομειων και δρομων κλπ.

      Βασικα, ηταν χωρες οπως η Γαλλια και η Αυστρια που ασκησαν βετο στο να μπει η Τουρκια στην ΕΕ, καθως απαιτουσαν την αλλαγη του συνταγματος. Επισης, η Κυπρος μπλοκαρε την Τουρκια απο το να γινει μελος το 2010.

      Οποτε, στην αρχη ηταν η ΕΕ που ακυρωνε την Τουρκια και οχι το αντιστροφο. Μονο τα τελευταια 5-6 χρόνια η Τουρκια αποφασισε να απομακρυνθει απο την Ευρωπη αυτοβουλως

     • Ρε συ πάντα είχε κατά νου να αποκομίσει κέρδος και μονο, και καλά δηλαδή για την πάρτη της, έχει γερή πολιτική και ξέρει να φυλάσσει τα εθνικά της συμφέροντα, τους Ευρωπαίους έχει που τους παίζει κομπολοϊ αιώνες τώρα…σιγα μην περίμενε μια κοινωνία όπως η τουρκική να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης, εδώ εμείς οι Έλληνες, επίσης εντελώς διαφορετικοί και καμιά σχέση με τους ρουφιάνους τους Ευρωπαίους και πάλι δεν μπορούμε να αισθανθούμε μέλη της συγκεκριμένης ένωσης, γιατί απλά είμαστε απόλυτα διαφορετικοί. Φαντάσου οι Τούρκοι…

     • GrandRus

      Αν απλα κοροϊδευε τους Ευρωπαιους, δεν θα επενδυε στο να τηρησει καποιες απο τα Ευρωπαικα στανταρ. Απλα θα συνεχιζε να την κοροϊδευει.

  • Γιώργος fs.

   Εμπνέουν μια σιγουριά οι κυβερνητικές πηγές! 😀😁😂🤣😃

   • Τα βράδια τις διαβάζω, μαζί με τα παραμύθια μου.

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Τόσο πολύ Γιώργο που …αερίστηκα!…. Ουφφφφ

    • Υγεία!

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Ευχαριστώ φίλε μου!! και στα δικά σου γρήγορα
      χαχαχαχαχα

 • Hercules

  Μουσικό Διάβημα

  https://youtu.be/ZmcJCIHXlCg

 • clickys

  πλεον ο κοσμος στους δρομους δεν θα πιανετε στα χερια, θα τραβαει διαβηματα .

 • © Proud to be Greek

  Ο Πάνος Καμμένος είναι στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο Κορυφης του ΝΑΤΟ σημερα, και θα εχει ενδιαφέρον το τι θα τους πει, και τι κατανόηση θα δείξουν και για τα 2 κύρια μέτωπα.(Ιμια – τρυπάνι εν ομηρεία)
  Τα διαβηματα εχουν και αυτά τον λόγο τους, εξάλλου ο πόλεμος είναι συνέχεια της διπλωματίας με αλλα μέσα…..
  Τον απέτρεψε το οτι δεν ειχαμε νεκρούς.

  • Καπετάν Γαρέφης

   Μπορει να τους πει κατι δηλαδη που να μην το ξερουν ηδη;;
   Σημασια δεν θα του δωσουν!!

   • © Proud to be Greek

    Θα δώσουν σημασία επειδη η τουρκιά είναι δραστηρια και σε αλλα μέτωπα και συνεπώς εχει μπεί στο μικροσκόπιο των απανταχού Στρατγηών και επειδη ο Ερντογάν είναι χιτλεράκος.

    • Καπετάν Γαρέφης

     Ο ερντογαν ειναι ενας καλος υπαλληλος των σιωνιστων και ας φαινεται το αντιθετο.
     Και οτι προβλημα εχει δηνιουργησει στους δυτικους (αν δεν λειτουργει με εντολες τους), οι δυτικοι το γνωριζουν ηδη και δεν κανουν τιποτα.
     Λες να τους υπνωτισει ο καμμενος και να τους αναγκασει να δρασουν;

     «Τα ματια σου ειναι βαρια…κοιμασαι…εισαι ενας φιλλελλην! Κανε ντα τον ερντογαν. Δωσε μας 2 αεροπλανοφορα και 100 f35″…

  • Spyros Spyropoulos

   Γεροντα μονο εσυ αξιζεις!!! Δεν σου ξεφευγει τιποτα και κανενας……………

 • Assurbanibal

  Τον βρήκε ο PROUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • clickys

   ολοι απο 1 ευρω για το επαθλο

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Μεγάλή μύτη λέμε

   • Assurbanibal

    Δϋναμη!

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Δύνα Μύτη!!!

   • εδω μυριζει τρολλ σχολιαστες πριν εγω δω το σχολιο.

    • Spyros Spyropoulos

     Εχουμε και εναν οπαδο του Ψωρρα και του κομματος του ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!

     • Γιώργος fs.

      Ψώρρας ειναι ο νεος ;
      Σήμερα είχα εργασία έχω χάσει επεισόδια!

     • Αυτοί ελλειπαν μόνο…

    • clickys

     προσεχε για να μην φας κανενα διαβημα και τρεχεις

    • Assurbanibal

     Έχει το χάρισμα…

    • Απελευθέρωσε κανόνες εμπλοκής!

  • Γιώργος fs.

   Ευτυχώς !!!!!

  • © Proud to be Greek

   Ποιόν??

   • SHAKA_ZULU

    ΑΥΤΟΝ. 1-0.

   • Assurbanibal

    Ψάχναμε τον Πάνο εδώ και μισή ώρα…

  • Hercules

   πάνω που ?

   • Assurbanibal

    1-0 φίλε.

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Πεντακάθαρο το γκολ, το ριπλέϊ μας διαφώτισε

    • Hercules

     χαχαχαχαχα… δεν τα πιάνω …αυτά …τα …»1-0″…κλπ
     ….μπορείς να εξηγήσεις

     • Hercules

      ??

     • Assurbanibal

      Βεβαίως. Ρωτάς: Ποιός πεινάει?
      κι εγώ κάνοντας μια γνωστή κίνηση του χεριού μου προς το επίμαχο σημείο ου απαντάω: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΥΤΌΣ!!!!

      Σε αυτό το σημείο νικάω 1-0.

     • Hercules

      χαχαχαχαχαχαχα……
      ….. οΚ …. τον έπιασα

 • Klein main

  Απο το βουλιαξατε το σεισμικ του Ανδρεα στο σας παρακαλω μη μας βουλιαξετε του τσιπρα…

  • Hercules

   klein main

   • Klein main

    Ηρακλη παλι αθλο εκανες με το σχολιο σου ο 13ος αθλος του Ηρακλη. Εσυ βγες και πες οτι δεν το ειπε… εγω παντως πασοκ δεν ειμαι εσενα για ψηφοφορο του βρυκολακουλη σε βλεπω…

    • Hercules

     χαχαχαχαχα…. Κούλη ??
     …μόνο Γεώργιο Αυφαντή !!!

     ο Κούλης ..αν βγει… παμε κατευθείαν ….στον Τάφο !!

    • Καπετάν Γαρέφης

     Το ειπε στα ψεμματα ο μινεικο

  • Hercules

   …λόγια κοπανιστά φίλε, ….. αναμένουμε …και ίδωμεν !!!!!

 • Dimitris Vafeiadis

  στρατηγικα να πουμε οτι η περιοχη των ιμιων μας ειναι παντελως αβολη …για μενα δεν πρεπει αν υπαρχει στολος εκει …ειναι υπερμετρα εκτεθιμενος …το πολυ ενα πλοιο και παλιο …η καλυψη του αερα ειναι πολυ δυσκολη …δεν πρεπει αν στησουμε σκηνικο εκει ….το μονο που μας συμφερει αλλα ποιος το κανει ειναι αποστολη αυτοκτονιας ..ενα πλοιο για πρωτο πληγμα σε ανω των 2 τουρκικων πλοιων ..και υποβρυχεια …τιποτα αλλο …πρεπει να ξεκολησουμε απο τα ιμια που πονηρα μας τραβανε …αλλιως και αλλου πρεπει να τους την φορεσουμε

 • SHAKA_ZULU

  Λοιπόν, ακούστε…

 • manolis velentakis

  ΜΑΛΙΣΤΑ…….. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΙΔΕΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

  • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

   ΠΟΥ ΣΑΙ ΓΚΑΛΕΤΙ ΦΙΛΟΣ?

 • Dimitris Vafeiadis

  ναρκοθετηση στα ιμια ….να τελειωνουμε …

 • RunnerRunner

  «Η Κομισιόν παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις»

  Ουφ ολα οκ!!!

 • clickys

  Βρέθηκε ελληνική σημαία σε φέρετρο Κούρδου στην Αφρίν – Αγκυρα: «Συμμαχία Ελλάδας-YPG αλλά τους θάψαμε στην Αφρίν»

  • Αν συνέβη κάτι τέτοιο, το ‘χουν κατασκευάσει οι Τούρκοι, μην τρελαίνεσαι, 100% προβοκάτσια…..

   • Broken Arrow

    μπορει και οχι ηταν τουλαχιστον ενας Ελληνας που πολεμουσε εκει

    • Τι να σου πω, το θεωρώ πάντως προβοκάτσια…

     • Broken Arrow

      το ιδιο πιστευω και εγω πως ισχυει αφηνω 0,001% να μην ειναι προβοκατσια

 • clickys

  Νέα σενάρια για σχέσεις της Ελλάδας με τους Κούρδους αντάρτες του PKK/YPG ανακινεί ο τουρκικός Τύπος, σε μια περίοδο όπου η ένταση μεταξύ των δύο χωρών βρίσκεται ήδη σε πολύ υψηλά επίπεδα.

  • GrandRus

   ΚΑΝΟΝΙΚΑ, Ελλαδα, Βουλγαρια και ΠΚΚ θα επρεπε να εισβαλουν στην Τουρκια..

   • Stratus

    κανονικά θα έπρεπε να είμαστε έξω από τη Βουλή και να τους είχε πάρει ο διάολος

 • SHAKA_ZULU

  Ο Καμμένος το ξέρει ότι τον κοροιδεύουμε?

  • Assurbanibal

   Εϊναι το μυστικό μας. Κανόνισε να μας ρουφιανέψεις!

   • SHAKA_ZULU

    Για τι με πέρασες? Για ΓΟΥΡΟΥΝΙ???

    • Stratus

     έχεις πρόβλημα με τα γουρούνια;

     • SHAKA_ZULU

      Για το θράσος σου αυτό, θα ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙΣ (όπως στο DaVinci code), 40 φορές!

     • Stratus

      σφάξε με πασά μου να αγιάσω

   • Γιώργος fs.

    Δεν κάνει τέτοια ο Αρχηγός!

  • Spyros Spyropoulos

   Δεν διαβαζει 5ποσταγμα……….

   • Assurbanibal

    Καλά γι΄αυτό μην ορκίζεσαι…

   • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

    γιατί μόνο εμείς είμαστε;

 • WP

  Ο Καμμενος θα εμφανιστει και θα φωνάξει
  http://static.mantoles.net/wp-content/uploads/2017/05/201705151744143024.jpg

 • ntoumaniis

  ο σπαρτακος ειναι ο καμμενος παντα και οι 2 μαζι λειπουν

  • Assurbanibal

   Σωστό!

 • clickys

  «Οι κηδείες που οργανώθηκαν από τους τρομοκράτες αποκαλύπτουν ειδικά αυτή την βρώμικη συμμαχία που παρέχεται στους τρομοκράτες. Στις κηδείες υπήρχαν στα φέρετρα οι σημαίες της Ελλάδας, των ΗΠΑ και της Βρετανίας. Οι φωτογραφίες κάνουν τόσο φανερή την βρώμικη αυτή διεθνή συμμαχία για πρώτη φορά από την αρχή της επιχείρησης του “Κλάδου Ελαίας”» αναφέρει η Yeni Akit.

  Φυσικά πρόκειται για το επόμενο «μέτωπο» που πρόκειται να ανοίξει η Άγκυρα εναντίον της Ελλάδας. Συνήθως τα δημοσιεύματα της συγκεκριμένης τουρκικής εφημερίδας αφορούν τις μελλοντικές κινήσεις της Άγκυρας και αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό.

 • GrandRus

  Εγω το εχω πει: Ανασυσταση Βαλκανικης λιγκας και κήρρυξη του τριτου βαλκανικου πολέμου κατα της Τουρκιας.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5a/Balkan_League_and_Hagia_Sophia.jpg/355px-Balkan_League_and_Hagia_Sophia.jpg

  • GrandRus

   Με +Αρμενία μέσα για..αμεσα αποτελεσματα

  • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

   MHN ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…

   • GrandRus

    οι πρωτο-βουλγαροι μονο, μετα εκσλαβιστηκαν

    • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

     ΣΩΣΤΟΣ… ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ.

   • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

    Λοξοκοιτανε και τη Θεσσαλονίκη

    • Stratus

     θέλει διαβατήριο; άκουσες τίποτα;

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης πλήρως οι γείτονές μας και εκ του Βορρα…

   • GrandRus

    και αυτοι τα ιδια λενε για εμας. Με τετοια νοοτροπια, ας ανοιξουμε τις πορτες μας να μπουν οι Τουρκοι χωρις πολεμο τοτε

    • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

     Το ενα δε συνεπάγεται το άλλο. Δεν είναι μονόδρομος η συμμαχία με τους Βούλγαρους αφενός ούτε έχουμε να χάσουμε τα ίδια. Δε παίζει πόκερ ο τζογαδόρος του καζίνο του Λας Βέγκας με το ζητιάνο από το Νεπάλ…

     • GrandRus

      ναι αλλα μονοι μας ειναι δυσκολο

 • Διγενης ακριτας

  Ti?? Δεν θα παμε μυκονο?? Δεν παιζω!!!

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Οχι. Ξαναπιάσε το Playstation!

   • Διγενης ακριτας

    Κανω δουλεια ρε μεγαλε.

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Δούλευε να φας και κλέψε νάχεις….

     • Stratus

      αυτό κάνουν γι αυτό είμαστε περήφανοι ως αγΈλληνες

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Και αυτό είπα…

     • Διγενης ακριτας

      Εμεις μεροδουλι μεροφαι ειμαστε.

  • Stratus

   βόρεια Μύκονο δεν έχει πρόβλημα από ότι ακούω

 • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

  Back to the front…

  • SHAKA_ZULU

   You will do, as I say, when I saayyy!

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Ο μόνος που «Μ ‘έπιασε»… Εύγε φύλαρχε…

  • Stratus

   με την Αλίκη αν ζούσε είχαμε μεγαλύτερες πιθανότητες

  • Γιώργος fs.

   Ναυτάκι κοίταξε να καθαρίσεις με τα μεμετια !
   Τους έχεις για πλάκα στη θάλασσα!

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Ας δοθεί το σήμα από «πάνω» και μη στεναχωριέσαι… Θα τους βολέψουμε καλά… Παντού τους έχουμε…

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ

  Η Τουρκία είναι εκτός ελέγχου. Είναι η στιγμή για τις ΗΠΑ να το πούν.
  Turkey Is Out of Control. Time for the U.S. to Say So.
  https://www.politico.com/magazine/story/2018/02/13/turkey-us-trump-policy-syria-216972

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Πού γελάμε?…

  • WP

   τα αφεντικα σου εχουν αλλα σοβαροτερα να ασχοληθουν,να βάλουν φυλακη τον Σαμαρα,να σκοτωσουν τα παιδια του Ντόναλντ κλπ

  • GrandRus

   Για αυτο ζω, για να δω τις ΗΠΑ να αντιδρασουν ΚΑΤΑ της Τουρκιας.
   αντε ντεεεεεε τη περιμενουν

   • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

    η Αμερική δεν αντιδρά ποτέ αρνητικά ή εις βάρος ενός κράτους, βάζει άλλους να το κάνουν…

    • GrandRus

     Λες να βαλει την….Ελλαδα?

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      στην δικιά μας περίπτωση γίνεται το ανάποδο….

    • © Proud to be Greek

     Βιετνάμ, Ιράκ, Νικαράγουα, Αφγανιστάν, Σομαλία……

  • © Proud to be Greek
 • ΘειοςSAM

  Φοράει την στολή παραλλαγής ο Καμμένος , ζώνει ένα κοντοσούβλι και ορμά …….. τρέμετε γιουσουφάκια Μογγόλοι .

 • SHAKA_ZULU

  Αν μας βουλιάξουν κανά πλοίο, θα κάνουμε τίποτα, ή μπα?

  • ntoumaniis

   διαβημα

   • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

    Πάλι??? Μην το παρακανουμε

  • clickys

   nai , tha stiloume diavima me bold gramata

   • SHAKA_ZULU

    Θα καταδικάσουμε το βούλιαγμα.

    • ntoumaniis

     και την βουλιαγμενη

    • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

     Διάβημα στην θάλασσα

   • GrandRus

    ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  • ΘειοςSAM

   Ναι θα κάνουμε ……..την πάπια.

   • SHAKA_ZULU

  • Enas Apolous

   Θα βγάλουμε μια τριήρη

 • ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

  ξεφτιλισμένοι

 • Dimitris Vafeiadis

  ΛΑΛΑΚΙΕΣ και δεν γουσταρω κλαψες…..μπηκε φ-16 στο ΦΙΡ αθηνων για ενα μιλισεκοντ?….το κανεις τροφη του αιγαιου……απλα πραγματα ….ρωτησε και τον Αθ.Γ….α

  ελα τα μιραζ με τα ματζικ και τα μικα λεμεεεεε

 • SHAKA_ZULU

  Εγώ λέω, Ό,ΤΙ κι αν κάνουνε…ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ – ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ!

  • ΘειοςSAM

   Τσίπρα εσύ ;

  • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

   Τώρα μάλιστα τους έκανες τα μούτρα κρέας

 • Roman Box

  Μέσα σε λίγες μέρες έχουμε υποστεί ήττα ιστορικών διαστάσεων και δεν το έχει αντιληφθεί κανείς. Όχι μόνο εμείς αλλά και η Κύπρος. Χωρίς να ιδρώσει, η Τουρκία κατοχύρωσε τα Ίμια που πλέον δεν είναι γκρίζα ζώνη αλλά Τουρικό έδαφος και τερμάτισε οριστικά τα όποια όνειρα έκανε η Κύπρος (αλλά και εμείς) για εκμετάλευση υδρογοναθράκων.

  • Assurbanibal

   Τί είχαμε τί χάσαμε φίλε. Όνειρα ήταν και πάνε…

   • ΘειοςSAM

    Πάνω σπα ολα ο πολιτισμός

    • Assurbanibal

     και η αξιοπρέπεια σύντροφε.

  • clickys

   akrivos file mou opos ta les einai .

 • Loki

  Ρε παιδιά μπήκα εδώ να δω τι γίνεται στα Ίμια και ακόμα είναι τα Τούρκικα πλοία είναι ακόμα εκεί!!! Τα δικά μας φυσικά εξαφανισμένα!!!

  https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:27.162/centery:37.061/zoom:13

  • Assurbanibal

   Υπάρχει πατριωτική απάντηση σ΄αυτό. Τα δικά μας είναι Στέλθ.

  • ntoumaniis

   ειναι stealth τα δικα μας

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Τους σνομπάρουμε, είμαστε αφ’ υψηλού εμείς!

   • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

    Δεν ασχολούμαστε

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Ή είναι τα υποβρύχια δίπλα τους και δεν έχουν πάρει χαμπαρι…

    • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

     Έχουν και αυτοί δικά τους

  • ntoumaniis

   περιμενουμε να γυρισει ο πανος

   • Καπετάν Γαρέφης

    Φαγωθηκατε ρε!! Αφηστε τον ανθρωπο να φαει με την ησυχια του επιτελους!

    • Assurbanibal

     Είναι στο ΝΑΤΟ λέει. Εκεί τρώνε μόνο γαλέτα με ξινότυρο και γαλοπούλα…

    • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

     Σε κανένα σουβλατζιδικο θα είναι

    • Λίγη ανθρωπιά ε;

    • Spyros Spyropoulos

     Τελικα θα τον ματιαξουν και θα παθει νευρικη ανορεξια……..

  • GrandRus

   ωπ ωραια ιστοσελιδα! Μπορεις να δεις ολα τα πλοια βλεπω

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Δεν διαβάζεις τα Θέματα… Το λέει πάνω

    • GrandRus

     Σπανιως τα διαβαζω

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Σ΄έιπασα!!!!

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      έπιασα*

     • GrandRus

      Εννοειτε ρε, αφου γραφουν για τριτο παγκοσμιο σε καθε 4ο άρθρο.

   • Stratus

    να ξέρεις ότι οι Τούρκοι επίτηδες αφήνουν τα «ραντάρ» ανοιχτά για να φαίνονται

  • Λεων ο Κρειττων

   Οντως βλεπω τεσσερα τουρκικα με την γαμωσεληνο και ουτε ενα ελληνικο..

   ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΜΜΕΝΕ

 • Stratus
 • Assurbanibal

  Είμαι σίγουρος πως είμαστε με το χέρι στη σκανδάλη αλλά δεν το δείχνουμε.

  • ntoumaniis

   και με τα 2 χερια αλλου ειμαστε

   • Spyros Spyropoulos

    Μαγος εισαι?

  • Spyros Spyropoulos

   Θελουμε να τους αιφνιδιασουμε………

   • Θα τους περικυκλώσω εγώ από το χωροχρονικό συνεχές, μην νοιάζεσαι!

    • Spyros Spyropoulos

     Σου εχω εμπιστοσυνη εσενα!!!

 • Τασσος Κ.

  Δεν τελείωσα καμμία σχολή πολέμου και δεν ξέρω.
  Ας μού απαντήσει κάποιος αξιωματικός:
  Στα πόσα εμβολισμένα πλοία ξεσπάει πόλεμος;

  • clickys

   xaxaxa

  • Εξαρτάται από τη διάγνωση μετά στο φαναρτζίδικο για την λαμαρινοδουλειά που χρειάζεται η επισκευή…

  • ntoumaniis

   θελει 2 εμβολισμενα πλοια και ενα ελικοπτερο ειναι οι κανονες εμπλοκης

  • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

   Σε υποψία εμβολισμού !

  • Enas Apolous

   Πρέπει να περάσει απο πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής πρώτα

  • ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

   Δεν χρειαζετε να χαλασουν πυραυλους, μας εχουν μια μια ατσαλινη πρυμνη

 • ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

  Κατσε να παρω ενα τηλεφωνο των Καραϊσκάκη και τον Κολοκοτρώνη να πουμε δυο κουβεντούλες για να δουμε τι θα γινει με την Τουρκια! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ρε ξεφτιλισμένοι προδότες πολιτικοί και εσεις στρατιωτικοί που αντι να πάρετε πρωτοβουλία μονη σας γίνεστε κοτες στην Τουρκια ναι ρε κότες είστε και εσεις! !!!

 • Γιώργος fs.
  • manolis velentakis

   ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ..

   • Spyros Spyropoulos

    Ο οποιος θα παει μεχρι τελους…………

 • Τασσος Κ.
  • clickys

   perimene min viazese otan o arithmos ine kato apo 10 emvolismena ploia , den metra san prodosia

  • ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

   οκ, το ξερω

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας
 • clickys

  Η ιταλική κυβέρνηση έχει δώσει εντολή στο Πολεμικό Ναυτικό της χώρας να στείλει μια φρεγάτα στην περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ, όπου τουρκικά πλοία παρεμποδίζουν το γεωτρύπανο SAIPEM 12000.
  Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας republica, η ιταλική φρεγάτα συμμετέχει στην αποστολή του ΝΑΤΟ «Sea Guardian» στην Ανατολική Μεσόγειο και ο διοικητής της έχει ήδη λάβει εντολή να μεταβεί στην κυπριακή ΑΟΖ, αποφεύγοντας, όμως, τις εντάσεις με τα τουρκικά πλοία.

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Έλα να ευθυμίσουμε λιγάκι…

  Στίχοι: Σταμάτης Μεσημέρης
  Μουσική: Σταμάτης Μεσημέρης
  Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

  Το πρωτάθλημα αρχίζει, η εξέδρα πλημμυρίζει,
  γίνεται χαμός σε κάθε γκολ
  Mα το ντέρμπι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο
  κι εσύ πνίγεσαι με δίχρωμα κασκόλ

  Ελλάς, Ελλάς τι θα γίνει φίλε μου με μας;
  Ελλάς, Ελλάς μίλα μας και μη μας αγαπάς

  Μπόρα είπες θα περάσει μα ο κόσμος τα `χει χάσει,
  τα σκουπίδια δίνουν πάρτι στα στενά
  Τα FM και τα κανάλια έχουν σφίξει σαν τανάλια
  κι οι αφίσες φτύνουν μέλι με καρφιά

  Ελλάς, Ελλάς τι θα γίνει φίλε μου με μας;
  Ελλάς, Ελλάς μίλα μας και μη μας αγαπάς

  Μέσα σ’ όλη αυτή τη δίνη όρθιο πες μου τι θα μείνει,
  σου φωνάζω μα εσύ δε μου μιλάς
  Ψάχνεις για το μεγαλείο που σου `μάθαν στο σχολείο
  κι εγώ ξένος μετανάστης σου Ελλάς

  Ελλάς, Ελλάς τι θα γίνει φίλε μου με μας;
  Ελλάς, Ελλάς μίλα μας και μη μας αγαπάς

  Δε γουστάρω τα στημένα, έρχομαι ξανά σε σένα,
  δυο μαζί μπορούμε, δώσ’ μου δυο φιλιά
  Όλα μοιάζουνε χαμένα μα καλή μου έχω εσένα,
  παίρνω φόρα απ’ τη δική σου αγκαλιά

  Ελλάς, Ελλάς τι θα γίνει φίλε μου με μας;
  Ελλάς, Ελλάς μίλα μας και μη μας αγαπάς

  • Ωραίο τραγούδι, απ’ τα καλύτερα του…

  • Assurbanibal

   Να το ακούσουμε θέλουμε, όχι να το διαβάσουμε…

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Πάρτο!!!

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Έπρεπε να διαβαστεί αυτός ο στίχος…

    Μέσα σ’ όλη αυτή τη δίνη όρθιο πες μου τι θα μείνει,
    σου φωνάζω μα εσύ δε μου μιλάς
    Ψάχνεις για το μεγαλείο που σου `μάθαν στο σχολείο
    κι εγώ ξένος μετανάστης σου Ελλάς

    Ελλάς, Ελλάς τι θα γίνει φίλε μου με μας;
    Ελλάς, Ελλάς μίλα μας και μη μας αγαπάς

  • Spyros Spyropoulos

   Σωραιος Δασκαλε!!!

 • SHAKA_ZULU

  Πέντε απάντησέ μου. Είναι θέμα ΩΡΩΝ? ΗΜΕΡΩΝ?

 • ntoumaniis

  ο ερντογαν απαγορευσε τους χαρταετους την καθαρα δευτερα στα νησια του αιγαιου οσοι εχουν πανω απο 2 σπαγγους θα καταρρίπτονται

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Επειδη πολλοι κραζουμε την Ελλαδα μας
  και λεμε το ποσο αδυναμοι ειμαστε κλπ…
  https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/27751784_1989097131345097_2949935698164924281_n.jpg?oh=4cb7ea7b76d7c7db5ab4b6b26f08ee15&oe=5B26519D

  • Μάλιστα…

  • Καπετάν Γαρέφης

   Αλλο σκυφτος και αλλο στα 4

   • clickys

    xaxaxa

  • GrandRus

   Εκτος και αν ειναι Αμερικανικος αετος, οποτε εχει…..αυτη την καταληξη
   http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/03/02/12/31C2F81400000578-0-image-a-87_1456923051707.jpg

   • Παπαγαλος ο Παιχταρας

    Σωστο και αυτο

  • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

  • Großdeutsches Reich

   Ενα δυο κουκοι δεν φερνουν την ανοιξη……..οπως και…… οπου λαλουν πολλα κοκορια αργει να ξημερωσει.

 • Τασσος Κ.
 • Τέλος πάντων…θα ξανάρθει ο καιρός μας, ας το βάλουν καλά στο νου τους τα ζαγάρια σε δύση και ανατολή…

  • WP

   μετα απο 400 λές?

  • GrandRus

   Δυσκολο να ξανα-γινουμε υπερδυναμη, ειδικα σε εναν παγκοσμιοποιημενο κοσμο που ολα ελέγχονται και υπαρχουν πολιτισμοι παντού.

 • © Proud to be Greek

  H Ιταλία θα στελίει φρεγάτα στην Κυπριακη ΑΟΖ
  © γέροντας Eponymos o Πακρατεύς

  • Καπετάν Γαρέφης

   Για τουρισμο. Γεροντας κωστεμπελς ο μη κοιμομενος

  • GrandRus

   παμε για Ιταλο-Τουρκικο αλα 1911?

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΣΙΓΑ…. ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ………….

   • Καπετάν Γαρέφης

    Χαχααααα

   • Stratus

    α γεια σου, εδώ δεν πολέμησαν για τον Μοσολίνη και θα πολεμήσουν για την Αγκίπ

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Κι εγώ λέω να στείλω μια αίγα για βοσκή στα Ίμια

   • © Proud to be Greek

    Εγώ λεω να στείλω κανέναν χτίστη να φτιάξει απο ένα εικονοστάσι για τους πεσόντες σε κάθε βραχονησίδα.

    • Καπετάν Γαρέφης

     Δεν θα σε αφησουν ουτε οι ουννοι ουτε οι δικη «μας» κυβερνηση

    • Stratus

     θέλετε να μας κάνουν πόλεμο και να σκοτωθούν τα παιδιά μας;

  • TheELLINAS1 .

   Πιο πιθανό είναι να στείλει ο κουλης ο γκουρλοματης ένα UFO εκεί, παρά οι φρατελοι φρεγάτα !!

  • GrandRus
 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Χαιρετίσματα λοιπόννννννν…

 • ntoumaniis

  παλι με χρονους με καιρους παλι δικα μας θα ναι
  https://s.nbst.gr/files/1/2016/12/r7qmrwaw-353×221.jpg

  • Αυτά είναι και τώρα δικά μας…περα απο ότι λέγεται…σημασία έχει ποτέ θα ειπωθεί η τελευταία λέξη και από ποιον….

   • ntoumaniis

    αν δεν δω ελλ.σημαια επανω δεν πιστευω κανεναν

    • Καπετάν Γαρέφης

     Το πιθανοτερο ειναι να δεις σημαια πακισταν επανω. Τοσα πιθηκια περνανε καθε χρονο

     • Stratus

      σωστός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Το ‘χεις το δίκιο σου!

  • Καπετάν Γαρέφης

   Μπεεεεεεεεεε

  • WP

   » Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει!» Κωστας Ζουράρης(ο αγαπητικός του αράπη)

   • Καπετάν Γαρέφης

    Και τζεφρυ μινεικο. Ο αγαπητικος του κισσινγκερ

    • WP

     ναι για να κοιμαται ησυχα ο καθυστερημενος

     • Stratus

      τελικά ο Αγαπητικός της βοσκοπούλα πήγε μετανάστης στα ξένα για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ

  • δντπμκ

   Μα σε 500 μα σε 1000 χρόνια, θα ξαναγίνουν δικά μας. Δεν απελπιζόμαστε!!!

   • Hercules

    …ως τότε θα ανέβει η στάθμη της θάλασσας , και ..όλα μια χαρά !!

  • Hercules

   χαχαχαχαχα

 • clickys

  ΝΤΗΕΜΑ

 • Τασσος Κ.

  καντε επιστρατευση ρε κ…..θικια
  δωστε το οπλο στον Ελληνα
  και θα δειτε σε ποσο χρονο
  δεν θα μεινει ρουθουνι απο
  ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

  https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/27788767_163478044441433_8262360984155376452_o.jpg?oh=6c0ccf62bbb4751d731642d441664623&oe=5B157966

  • πρίτς!

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΤΑΣΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ……..

   • Stratus

    Έλληνες υπάρχουν που μπορούν να κρατήσουν όπλο;

    • Imperium Romanum 330 – 1453

     ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΜΠΟΡΩ…. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ….

 • kost316 kost316

  Μετα λυπης συμπερασμα …οι τουρκοι περιπολουν τα ιμια και οχι εμεις εδω και τρεις ωρες αφαντα τα δικα μας το βλεπω μεσω εφαρμογης μαρινε ψευδονται δυστηχως οι κυβερνιτικοι και οι λιμενικοι οπως και το πολεμικο ναυτικο ρεζιλι μεγαλο ……μηπως ο τσιπρας στην επισκεψη ερτογαν εδωσε τα ιμια;;;;

  • ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

   δεν τα εδωσε, απλα δεν εχουμε μπαλακια, ειναι ολοι δειλοι

 • kariolis kokoς

  Οτι και να κανουν οι κεμπαμπιδες στα ιμια ειναι για τα ματια του κοσμου και για να ριξουν σταχτη στα ματια των στρατιοτικων μας το προβληματους ειναι το καστελοριζο και οχι αυτες οι κατοικιες των τσιπουρων

  • Stratus

   το πρόβλημα είναι η παγιοποίηση των γκρίζων ζωνών και η γνωστή σε όλους επαναδιαπραγμάτευση της συνθήκης της Κοζάνης

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΤΙ ΛΟΖΑΝΗ ΤΙ ΚΟΖΑΝΗ……. ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

    • kariolis kokoς

     χα χαχα

    • Stratus

     μα η συνθήκη πλέον μόνο για Κοζάνη είναι, όχι για διεθνές επίπεδο

  • TheELLINAS1 .

   Καλως τον karioli
   Σωστά , εκεί που δεν το περιμένουμε θα μας κάνουν την ζημιά !!!

 • ntoumaniis

  η ο το jason αντιγονη να ητανε υπ.αμυνας μετα απο τοσες προκλησεις θα ειχε βαρεσει καποιον
  https://www.lay-out.gr/wp-content/uploads/2016/09/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CE%B7.jpg

 • Γιώργος fs.
  • Stratus
  • TheELLINAS1 .

   Αδερφε που τα βρηκες όλα τα αλάνια μαζεμένα??
   Φωτο με συλλεκτική αξία😂😂😂

 • γιαννης

  ολα τα λεφτα ειναι τα γεμιστα που κραταει η Η Θεανώ Φωτίου

  • ntoumaniis

   τρολ εισαι?γιατι θελω να μιλησουμε σοβαρα

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΑΦΟ…….. :)

   • γιαννης

    απο που βγαινει αυτο

   • γιαννης

    ολα τα λεφτα ειναι τα γεμιστα που κραταει η Θεανώ Φωτίου

 • Observer

  Τον Καμενο μην τον ψαχνετε οσο διαρκει η κριση!!! Οι θρασυδειλες κοτουλες αυτου του ειδους ειναι πιστες στο δογμα των χεστηδων που λεει οτι: «του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε»!!! Τα ιδια εκανε και στο Συλλαλητηριο, τα ιδια και τωρα, θα κρυβεται μεχρι να βγαλει καποιος αλλος το φιδι απο την τρυπα! Το ωραιο ειναι οτι μετα θα εμφανιστει και θα μας λεει γεματος υπερηφανεια » Σας εσωσα»!!!

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ …. ΑΠΟ ΧΟΝΤΡΟΛΑΛΑΚΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

   • Observer

    Χοντροι κι αδυνατοι, ανθελληνες και λαλακες ολοι αδερφε μου!!! Αλλοιμονο μας!

    • Imperium Romanum 330 – 1453

     ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΛΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ…….

     • Observer

      Ναι μωρε ξερω καλα την σημασια του προσδιορισμου, απλα το εκανα πιο γενικο γιατι ολοι ρε φιλε χοντρολαλακες ειναι και παρτακηδες! Μονο την κουταλα και την καρεκλα!

 • TheELLINAS1 .

  Μα τι ερώτηση είναι αυτή , που βρίσκεται ο μπουχεσας ?? Εκτελεί εγκαίνια σε καλύβια στον εβρο , δεν έχει ώρα ο στρατάρχης για τέτοια μικροπραγματα !!!

 • Τασσος Κ.
  • Großdeutsches Reich

   Εισαι σιγουρος οτι μονοκερος χαθηκε…….γιατι εγω ακουσα για Ρινοκερο…..ονοματι Καμμενος!

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ
  • ntoumaniis

   πεθανε ο jason αντιγονη?

  • ntoumaniis

   εμβολισανε το blue star ferries?

  • Observer

   Ο Καμενος πηγε στο 401 με γαστρεντεριτιδα και πηρε αναρρωτικη;

 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

  άρχή πολέμου στα Ἴμια, ΟΛΑ θα κριθοῦν την πρώτην ὥρα!

 • Α.Χ.

  Αναρωτιέμαι, αν ο κ. Καμμένος είναι εξαφανισμένος επειδή ντρέπεται να εμφανιστεί και σκέπτεται την παραίτηση ή για λόγους ασφαλείας, όπως σε περίπτωση επικείμενης εμπλοκής, βρίσκεται σε διαφορετική θέση από τον αναπληρωτή και αυτή την στιγμή συνεδριάζει στο ΣΔΑΜ;

  • aledio

   το ΣΔΑΜ χασαποταβέρνα είναι ??

   • με εξαιρετικες συνθηκες υγρασιας και θερμοκρασια
    ΤΟ μαγαζι

 • aledio

  αμπερ αλερτ :
  Πανούλης Καημενούλης
  φόραγε παραλλαγή και μαύρα γαντάκια ,
  τελευταία εμφάνιση σε ταβέρνα στον Εβρο .

 • sefismel

  Ο Καμμένος την τελευταία φορά τον είδα πρίν λίγες μέρες στον Εβρο ,ετρωγε

  • sak_aek

   Τούρκους ??? (είναι κωδικός για τα πρόβεια παιδάκια)

 • kriptia a

  Μηπως τον ειδες ετσιhttps://i.pinimg.com/originals/cc/3a/69/cc3a69ecfc3f46dae737141b0863eec2.jpg

 • edoellada .

  ΑΦΟΥ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ…..ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ……….ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ NOVARTIS ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ……ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

 • edoellada .

  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……..ΜΑ ΓΙΑ ΕΛΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

 • edoellada .

 • Αριστερός Μνημονιοζήτουλας

  Το ζώο ο Καμμένος, ξεκοκάλιζε γουρούνια και τραγουδούσε, παρέα με κάτι άλλα βόδια, που θέλουν να λέγονται <>.