Κοινωνία

Τραγωδία στη Ρόδο: Ελεύθεροι οι 4 συλληφθέντες για τον θάνατο 31χρονου εργάτη στη Ρόδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθεροι αφέθηκαν με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, ο εργολάβος και οι τρεις εργαζόμενοι της εταιρείας, στην οποία απασχολούνταν ο άτυχος 31χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από χώματα κατά τη διάρκεια της εργασίας του στη Ρόδο.

Οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει στη σύλληψη του 51χρονου εργολάβου της εταιρείας που είχε αναλάβει το έργο για την τοποθέτηση αγωγού ύδρευσης στην Κάλαθο, του 54χρονου χειριστή σκαφτικού μηχανήματος, του 47χρονου εργοδηγού και του 69χρονου μηχανικού της εταιρείας, σύμφωνα με το rodiaki.gr

Mετά τις προανακριτικές καταθέσεις τους και οι τέσσερις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να συγκεντρωθούν περαιτέρω στοιχεία για τον τρόπο και τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον άτυχο 31χρονο.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στο χωριό Κάλαθος της Ρόδου όπου γίνονται οι εργασίες για την τοποθέτηση αγωγού ύδρευσης στην περιοχή.

Ο 31χρονος άνδρας, καταπλακώθηκε από χώματα ενώ εργάζονταν σε χαντάκι και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να τον ανασύρουν ζωντανό. Όταν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ρόδου, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...