Αρχείο

Νέο σκληρό είδος «αστικού πολέμου» εισάγουν στην Ευρώπη εκατομμύρια παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες

Καμπανάκι στις ευρωπαϊκές αρχές και κυβερνήσεις αναφέρει μία ακόμη έρευνα  ινστιτούτου  , η οποία επιβεβαιώνει  ότι ο αριθμός των μουσουλμάνων στην Ευρώπη θα ανέλθει από το 7,4% στο 14% έως το 2050, έναντι του 4,9% το 2016, επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες πολλών ειδικών για αλλαγή του «χαρακτήρα» των κατοίκων της ΕΕ.

Το αμερικανικό ινστιτούτο Pew συμπεριέλαβε και τις 28 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φυσικά την Ελλάδα.

https://youtu.be/aRsywFbIeu8?t=1

Σε άλλη παλαιότερη «ανάλυση» ειδικών επιστημόνων σύμφωνα με δημοσίευμα ,  αναφέρονταν ότι ένα είδος  «αστικού  εμφυλίου  πολέμου » στην Ευρώπη, αποτελεί  το πιο  πιθανό αποτέλεσμα για το δυτικό πολιτισμό, μετά την απειλή της ανεξέλεγκτης  εισροής μεταναστών από την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική, αναφέρει έκθεση στρατηγικών εμπειρογνώμων από ευρωπαϊκά ινστιτούτα.

Το  επίπεδο και η ανεξέλεγκτη  επιθετικότητα μεγάλης μερίδας  μουσουλμάνων  μεταναστών ( που έζησαν πόλεμο και φτώχεια στον υπερθετικό βαθμό) θα οδηγήσει την ευρωπαϊκή  ήπειρο στο χείλος της καταστροφής.

Μπορεί όμως να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη που ενδεχομένως  να σφραγίσει ανεξίτηλα την  μοίρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού;

«Για να κατανοήσουμε την φύση της κρίσης που εξαπλώνεται στην ήπειρο μας και τις  επιπτώσεις της στους Ευρωπαίους πολίτες , οφείλουμε να προβλέψουμε τις πιθανές εξελίξεις, τις  αλλαγές στο κοινωνικο-πολιτιστικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο , κάτι που τώρα  προσπαθούν να υλοποιήσουν πολλοί ειδικοί: οικονομολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες, εμπειρογνώμονες, ερευνητές, ακόμα και δημοσιογράφοι», αναφέρει ο Δανός  καθηγητής Helmuth Nyborg.

Η σύγχρονη μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ έχει αφήσει τρεις εναλλακτικές λύσεις: την αποβολή, τον επαναπατρισμό ή έναν εμφύλιο πόλεμο.

Απαιτεί δραστικά μέτρα για την διεξαγωγή «υπεύθυνων  πολιτικών  για την οικογένεια, την μετανάστευση και την ένταξη».

Σε διαφορετική περίπτωση οι γηγενείς  Ευρωπαίοι θα μετατραπούν σε μειονότητα στην ήπειρο τους και στις χώρες τους έως το 2050, τονίζει η έκθεση του Δανού επιστήμονα.

https://youtu.be/S6Yev7pApFU?t=1

«Μία μέθοδος για την επίλυση του προβλήματος είναι ένας «αξιοπρεπής επαναπατρισμός» των μουσουλμάνων μεταναστών. Δεν υπάρχουν τέτοιες πολιτικές στην ΕΕ; Προσωπικά, αμφιβάλλω. Η ανοχή έχει αυξηθεί πάρα πολύ, πέρα ​​από τα όρια της λογικής. Η εύλογη ερώτηση είναι η εξής : έχουμε αντικατάσταση των αυτοχθόνων από τους νεοεισερχόμενους;”, ρωτά ο ίδιος.

Με λίγα λόγια ο πληθυσμός των μουσουλμάνων και εντός της ελληνικής επικράτειας θα αυξάνεται συνεχώς και θα τριπλασιαστεί σε μόλις  20 ή 30 χρόνια προκαλώντας, ισχυρές  «αναταράξεις» στην δομή της ελληνικής κοινωνίας που θα έχει να αντιμετωπίσει και αυτό το φαινόμενο στο μέλλον , με όποιες προεκτάσεις θα έχει αυτό τότε.

Ενδεχομένως «περιστατικά» σαν αυτό με τους Πακιστανούς μετανάστες που εόρταζαν μαζικά στο κέντρο της Αθήνας κάποια θρησκευτική τους εορτή και συγκρούστηκαν με οπαδούς ελληνικής ομάδας , να αποτελούν «καμπανάκι» στις ελληνικές αρχές για το σκηνικό που ενδεχομένως αντιμετωπίσουν σε λίγα χρόνια.

https://youtu.be/QRlFqQ0AXAI

Η πολιτική  αναταραχή στις ευρωπαϊκές χώρες, θα προκληθεί  από τους  μουσουλμάνους μετανάστες που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Αυτή όμως η ανεξέλεγκτη κατάσταση με το  άνοιγμα των συνόρων έχει οδηγήσει στο γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν αρχίσει να «εξοπλίζουν»  τον εαυτό τους για την αντιμετώπιση των μεταναστών, χωρίς να στηρίζονται πλέον στο  κράτος. Αυτό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε είδος  αστικού πολέμου  εντός της Ευρώπης.

https://youtu.be/C_BjPy19bYs?t=2

https://youtu.be/hwbklh6UgOg

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...