Εσωτερική Ασφάλεια

Ρωσικός τύπος: «Πολυεθνική δύναμη» ταραξιών και «μπαχαλάκηδων» στην Ελλάδα –Ποιο σχέδιο «ανωμαλίας» ήταν σε εξέλιξη;

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ,τα προχθεσινά  επεισόδια στο πολυτεχνείο αποτελούν περιστατικό που απαιτεί ιδιαίτερη "προσοχή" από τις ελληνικές αρχές λόγω του αριθμού των αλλοδαπών που συνελήφθησαν, αποκαλύπτοντας ενδεχομένως σχέδιο ανωμαλίας με αφορμή τον ετήσιο εορτασμό της πτώσης της χούντας.    

Επισημαίνεται "Ιδιαίτερα"  ότι οι  ελληνικές αρχές  έχουν συλλάβει τουλάχιστον επτά αλλοδαπούς και εννέα Έλληνες στις συγκρούσεις στην Αθήνα με την αστυνομία την Παρασκευή, μετά από την   πορεία για το Πολυτεχνείο στα Εξάρχεια , κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην ύπαρξη «εισαγόμενων» ταραξιών στην χώρα μας .

Οι Επτά ξένοι υπήκοοι που  ήταν μεταξύ εκείνων που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μιας συντονισμένης επιχείρησης της αστυνομίας,  βαρύνονται με   κατηγορίες  που  περιλαμβάνουν πρόκληση σωματικής βλάβης, απόπειρα εμπρησμού, υλικές ζημιές και παραβιάσεις του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.

Πρόκειται για σοβαρότατο περιστατικό που χρήζει σαφώς περαιτέρω ανάλυσης.

https://youtu.be/Pf1i4TQHyYI

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, πρόκειται για εννέα Έλληνες, ηλικίας απο 18 έως 32 ετών και επτά αλλοδαπούς (δύο Γάλλοι 22 και 26 ετών, ένας Ιταλός 27 ετών, ένας Λιθουανός 20 ετών, δύο Γερμανοί 37 και 30 ετών και ένας Ιρακινός, 19 ετών).

Οι συγκρούσεις μεταξύ ακτιβιστών και αστυνομικών ξέσπασαν στην Αθήνα την Παρασκευή μετά από την πορεία  για τον εορτασμό της 44ης επετείου της φοιτητικής εξέγερσης του 1973 κατά της χούντας.

Στην πορεία συμμετείχαν 13.000 άτομα, που έφτασαν ως την  Πρεσβεία των  ΗΠΑ, όταν αναρχικοί, άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς που είχαν αναπτυχθεί κατ μήκος της διαδρομής . Η ελληνική αστυνομία, «απάντησε» με  δακρυγόνα, ενώ συνέλαβε αρκετά άτομα .

Αυτό που κάνει εντύπωση και στις ελληνικές αρχές είναι η πιθανή εκτεταμένη παρουσία αλλοδαπών από διάφορες χώρες τόσο της Ευρώπης όσο και μεταναστών από χώρες της Β.Αφρικής , οι οποίοι συμμετείχαν στα επεισόδια .

Αυτές οι "μετακινήσεις" ξένων ατόμων εντός Ελλάδος σαφώς και έχουν «προβληματίσει» τις ελληνικές αρχές οι οποίες εξετάζουν όλες τις παραμέτρους τέτοιων μετακινήσεων. Όλα τίθενται στο μικροσκόπιο των αρχών για εξακριβωθεί ο λόγος της παρουσίας τους .

Γάλλοι, Γερμανοί , Ιταλοί ακόμη και Λιθουανοί και Ιρακινοί «ταραξίες» τι δουλεία ήθελαν σε Αθήνα και ενδεχομένως και στην Θεσσαλονίκη εξοπλισμένοι σαν "αστακοί"  και ποιοι και για ποιο λόγο τους "κάλεσαν";

Τα γεγονότα του 2008 είναι ακόμη νωπά στην μνήμη των περισσότερων Ελλήνων με  το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας με αφορμή ένα πραγματικό θλιβερό συμβάν με τον φόνο ενός έφηβου, του οποίου την μνήμη θα θελήσουν  ενδεχομένως  να αμαυρώσουν και πάλι φέτος οι «γνωστοί άγνωστοι».

Είναι τελικά πιθανός στόχος η χώρα μας και από ποιους  ; Αυτό είναι το κύριο ερώτημα των αρχών ασφαλείας μαζί με  τα ευρήματα που ανακάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στα Εξάρχεια και τα οποία δείχνουν " τεχνολογική εξέλιξη"  από την πλευρά των ταραξιών. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...