Αρχείο

Ρωσία: "Ο Στρατός μας θα σταματήσει στα σύνορα με την Υπερδνειστερία αν οι Ουκρανοί προσπαθήσουν να μπουν στην Κριμαία"

"Ο Ρωσικός Στρατός θα σταματήσει στα σύνορα με την Υπερδνειστερία αν οι Ουκρανοί προβοκάτορες προσπαθήσουν να μπουν στην Κριμαία".

Αυτή τη δήλωση -"βόμβα" έκανε το μέλος της Δούμα Roman Khudyakov.

"To Kίεβο δεν πρέπει να υπολογίζει σε επιχείρηση αστραπή στην Ρωσική χερσόνησο".

"Δεν θα ξαναδείτε την Κριμαία όπως την γνωρίζατε. Να το θυμάστε αυτό για πάντα. Και αν μας εξαγριώστε πραγματικά, αν ένα πόδι των στρατιωτών σας περάσει τα σύνορα, τότε πιστέψτε με, ο στρατός μας θα σταματήσει στα σύνορα με την Υπερδνειστερία" είπε ο Khudyakov.

Μόλις χτες αναφέραμε στο άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: H Ρωσία ανέπτυξε την 28η μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στα σύνορα με την Ουκρανία – Θέμα χρόνου η επέμβαση – Δείτε βίντεο και εικόνες  ότι η Ρωσία ανέπτυξε την 28η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στην πόλη Klintsy στην περιοχή Bryansk στα σύνορα Ουκρανίας και Λευκορωσίας.

Οι ΝΑΤΟϊκές κινήσεις σε Μαύρη Θάλασσα και κυρίως η αμυντική συμφωνία Ουκρανίας-Τουρκίας-Γεωργίας, η αποστολή αμερικανών navy seals στην Βουλγαρία και οι ασκήσεις προσομοίωσης απόβασης στην Κριμαία έχουν εξαγριώσει την Μόσχα.

Ο Ρωσικός στρατός αρματώνει συνεχώς την Κριμαία.

Σύμφωνα με τον Koval, «από το έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει αυξηθεί η ποσότητα στρατιωτικού φορτίου,και βαρύς στρατιωτικός εξοπλισμός, ο οποίος κινείται προς την Κριμαία,για να μπει στο Ντόνετσκ και το Λουγκάσνκ.

Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι υπάρχουν 15 Ρωσικά Τάγματα στην Κριμαία.Είναι δηλαδή ,περίπου 36 χιλιάδες στρατιώτες οι οποίοι υποστηρίζονται από 300 άρματα μάχης, 265 συστήματα πυροβολικού, 149 πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων, 4 τακτικούς πυραύλους «Tochka-U», 461 μαχητικά αεροσκάφη, 303 ελικόπτερα, 23 πολεμικά πλοία και δύο υποβρύχια».
Το ρωσικό στρατιωτικό σώμα στην Κριμαία ενισχύθηκε με σαράντα αναβαθμισμένο τροχοφόρα τεθωρακισμένα οχήματα BTR-82Α, έχουν μετασταθμεύσει στρατηγικά βομβαρδιστικά και μαχητικά Su-30 ενώ έχουν αναπτυχθεί και παράκτια πυραυλικά συστήματα BASTION

Ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Εθνικής Ασφάλειας και του Συμβουλίου Άμυνας (NSDC) της Ουκρανίας, Mykhailo Koval δήλωσε ότι ο "ρωσικός στρατός είναι έτοιμος να φτιάξει διάδρομο από την Κριμαία για να εισβάλλει στο Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ".

«Τα ρωσικά στρατεύματα προετοιμάζονται για επιθετικές επιχειρήσεις» τόνισε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ