Επιστήμες Υγείας

Νέος πρόεδρος του ΕΟΦ ο Σπύρος Σαπουνάς

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προέδρου του Eθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Ευάγγελου Μανωλόπουλου, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την Παρασκευή 4 Ιουλίου. Νέος πρόεδρος ορίζεται ο Σπύρος Σαπουνάς, έως την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας μέσω ΑΣΕΠ.

Ο Υπουργός Υγείας δήλωσε: «Χθες έλαβα και έκανα δεκτή την παραίτηση του προέδρου του ΕΟΦ κ. Μανωλόπουλου. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εξαιρετική μας συνεργασία. Αντιλαμβάνομαι τους προσωπικούς λόγους για την παραίτηση του αυτή και προσδοκώ σε συνέχεια της συνεργασίας μας, τουλάχιστον ως προς τη διεθνή εκπροσώπηση του ΕΟΦ. Τη θέση του προέδρου του ΕΟΦ θα λάβει ο νυν αντιπρόεδρος του οργανισμού κ. Σπύρος Σαπουνάς, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέσω ΑΣΕΠ. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για 12 μίλια στην Κρήτη - Κ. Φίλης: Εντός της ημέρας έρχεται έκτακτη ανακοίνωση... που θα “πνίξει” τα τουρκικά Τρανσφόρμερς (Βίντεο)

Η πρώτη ελληνική Φρεγάτα εκ Γαλλίας θα είναι το πρώτο ανίκητο ελληνικό “Τρανσφόρμερς” - Μονόδρομος η ανακοίνωση της...