Διατροφή

Έρευνα: Οι τηγανητές πατάτες μπορούν να θεραπεύσουν κάτι πολύ σοβαρό

Τώρα όμως μία έρευνα που έγινε στην Αγγλία μας έδειξε πως η τηγανιτή πατάτα μπορεί να σώσει ζωές. Αλλά από τι; Πραγματικά δεν θα το πιστεύεις από τι. Κι εμείς όταν το διαβάσαμε μας έπεσε το σαγόνι από την έκπληξη.

Σύμφωνα με το ratpack.gr, είναι κάτι που όλοι μας το έχουμε σε μεγάλο βαθμό και ιδιαίτερα οι άνθρωποι που ζουν στις πόλεις και στα μεγάλα αστικά κέντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θες να μάθεις τι είναι;

Μπες στο παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι είναι αυτό που θεραπεύει η τηγανιτή πατάτα:

  • Δεν είναι άλλο από το στρες. Για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα οι ερευνητές έκαναν ένα πείραμα με αρουραίους, τους οποίους είχαν χωρίσει σε δύο ομάδες.\
  • Όπως εξηγούν οι ερευνητές, το αλάτι το οποίο περιέχεται σε μεγάλη ποσότητα στις τηγανιτές πατάτες, μειώνει σημαντικά τα επίπεδα της ορμόνης του στρες.
  • Κάθε φορά λοιπόν που τρώμε φαγητά με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις τηγανητές πατάτες, θέτουμε σε λειτουργία το φυσικό μηχανισμό άμυνας του οργανισμού κατά του στρες.
  • Βέβαια κάθε περίπτωση θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η συχνή κατανάλωση τηγανητής πατάτας μπορεί να προκαλέσει διαβήτη και υπέρταση.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Εκσυγχρονίζονται οι ΕΔ! Μοίρες μη επανδρωμένων αεροσκαφών UCAV Talos 2 και Γρύπας το αντίδοτο στη “Γαλάζια Πατρίδα” και τη “Μεγάλη Ρούμελη”

Οφείλουμε να περάσουμε στο στάδιο της ισοδύναμης κρούσης κατά των μικρασιατικών παραλίων με γενικευμένο τρόπο κατά των...