Διατροφή

Καφές: Δεν πρέπει να προσθέτουμε ζάχαρη - Δείτε γιατί

Λίγοι γνωρίζουν ότι η ποικιλία Arabica, μια από τις πιο διαδεδομένες ποικιλίες στον κόσμο, είναι η πιο αρωματική και λιγότερο πικρή ποικιλία επειδή περιέχει σε ποσοστό 8% φυσικά σάκχαρα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για την ποικιλία Robusta είναι 5%.

Τα πρόσθετα και επεξεργασμένα σάκχαρα, είναι επικίνδυνα και σε μεγάλες ποσότητες έχουν επιπτώσεις στην υγεία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο γιατί δεν πρέπει να προσθέτετε ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά προϊόντα στον καφέ σας:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ